Stigao je Journal Summer Party Video: Doživite atmosferu nezaboravnog ljetnog partyja

Stigao je Journal Summer Party Video: Doživite atmosferu nezaboravnog ljetnog partyja

Pozitivne i lijepe priče koje vam svakodnevno pokušavamo prezentirati nastale su upravo zahvaljujući brojnim partnerima, suradnicima i prijateljima Journala koji nas neprestano inspiriraju.

Nakon više od godinu dana otkako je pandemija zaustavila druženja, uz sve blaže epidemiološke mjere, osjetili smo želju za ponovnim zajedničkim trenucima i uspomenama. Lipanj je bio upravo iz tog razloga poseban za Journalovu redakciju jer se, ususret ljetu, u bajkovitoj atmosferi održao Journal Summer party.

U grad se vratio tradicionalni event kojim smo ušetali u još jedno sunčanu i toplu sezonu i to s najljepšom kulisom Riverside Gardena na zagrebačkim golf terenima.

Party prožet daškom Italije

Lipanjska večer inspirirana Italijom prošla je u odličnoj vibri uz smijeh i druženje koje nam je toliko nedostajalo. Naši su gosti uživali u interesantnom i atraktivnom popratnom sadržaju, izvrsnoj ponudi pića i brojnim gastro delicijama. Impresivno mjesto radnje – Riverside Garden – zasjalo je u ljetnom izdanju. Raskošni community table postao je središte serviranih delicija poput focaccia kruščića i talijanskih sireva, a po prijekopotrebno osvježenje nakon ukusne hrane i mingleanja gosti su odlazili do našeg središnjeg Journal bara na kojem se posluživala bogata ponuda pića.

Naš ljetni party sad je dobio i službeni video u kojem možete osjetiti djelić čarobne atmosfere večeri koju ćemo još dugo pamtiti:

Prekrasan photo wall koji je unio dašak Italije u naš summer party baš nitko nije zaobišao, kao ni Journal balon na vrući zrak koji je postao kulisa za najljepše fotografije.

Šarmantnu atmosferu upotpunili su glazbeni nastupi izvrsnih mladih glazbenika kao što su Antonela Đinđić, Marko Kutlić, Alen Đuras, Eni Jurišić, Vjekoslav Ključarić i Stjepan Lach. Poznajemo ih iz glazbene emisije A-strana i među onim su imenima s naše scene čiji rad uvijek volimo pratiti. Izvrstan glazbeni program kulminirao je nastupom jedne od naših najpopularnijih i najvećih zvijezdi, Severine, uz njezine brojne hitove. U pauzi između glazbenih točaka, gosti su po prijekopotrebno osvježenje, odlazili do kolica sa sladoledima uz koje su se mogli rashladiti i zasladiti.

Među poznatim okupljenim licima bili su, između ostalih, Ivan Šarić i Korana Gvozdić, Vanna, Mirna Maras, Marijana Batinić, Andrea Andrassy, Slavko Sobin, Tatjana Jurić, Mia Kovačić, Tatjana Dragović, Vlaho Arbulić, Anita Dujić, Nikolina Ristović, Kristina Krepela, Maša Zibar, Petra Kurtela, Marko Tolja i mnogi drugi.

Veliko hvala svim sponzorima i suradnicima koji su omogućili realizaciju Journal Summer Partyja 2021. godine: Olala delikatesni dućanRajska rajčiceMardešić ribiceKroštulaČakovečki mlinoviLedoVinarija PuklavecJeruzalem OrmožBadelVindijaWAI Moment (Zagrebačka pivovara), Pernod RicardCoca Cola (Schweppes, Romerquelle, Costa Coffee, Jack Daniels) HP HrvatskaDeltPapirAllergosanHamapharmArba Mar i Arba SolDva srca i kuhačaCatering Team Majetić.

Zahvaljujemo na uređenju prostora tvrtki Vrtni centar Iris MBM.

Zahvaljujemo agenciji Alert na organizaciji još jednog u nizu uspješnih Journal partyja.

Također, zahvaljujemo sponzorima koji su nam omogućili realizaciju Journal Summer goody baga: VindijaRajska rajčiceMardešićČakovečki mlinoviSaponiaAllergosanKeuneFilorgaPoliklinika Lohuis FilipovićDeltPapir (Ola’la salvete), Coca Cola (Costa Coffee, Schweppes), Primagel.

TKO JE POSJETIO JOURNAL SUMMER PARTY POGLEDAJTE OVDJE.

PHOTO POINT KOJEG NITKO NIJE HTIO PROPUSTITI NA JOURNAL SUMMER PARTYJU POGLEDAJTE OVDJE.

ČAROBNU ATMOSFERU SA JOURNAL SUMMER PARTYJA DONOSIMO OVDJE.

SVE GLAZBENE NASTUPE JOURNAL SUMMER PARTYJA POGLEDAJTE OVDJE.

NAJLJEPŠE FOTOGRAFIJE I NEZABORAVNE TRENUTKE SA JOURNAL SUMMER PARTYJA POGLEDAJTE OVDJE.

LEDO KOLICA S KING SLADOLEDIMA BILA SU SAVRŠENO OSVJEŽENJE. U KOJIM SU OKUSIMA POZNATI NAJVIŠE UŽIVALI, OTKRIJTE OVDJE.

NA JOURNAL SUMMER PARTYJU PEKLE SU SE NAJFINIJE PIZZE.

VELIKI JOURNAL BALON KOJI JE ODUŠEVIO POSJETITELJE POGLEDAJTE OVDJE.

VELIČANSTVENI SLATKI STOL S MAGNOLIA SLASTICAMA POGLEDAJTE OVDJE.

Zahvaljujemo agenciji Alert na organizaciji još jednog u nizu Journal partyja.

Foto: Tatjana Bukvić

Učitati još
Zatvori