Magnolia slastice zaslužne su za veličanstven slatki stol na Journal Summer partyju

Magnolia slastice zaslužne su za veličanstven slatki stol na Journal Summer partyju

U čarobnoj atmosferi još jednog Journal Summer Partyja, u četvrtak smo obilježili početak ljeta, uz mnogo dobre zabave i druženja s prijateljima Journala.

Kako je ta atmosfera točno izgledala, pogledati ste mogli ovdje, a party za koji se i ove sezone tražila pozivnica više spektaklom su učinili naši dragi suradnici kojima se još jednom zahvaljujemo na njihovom neumornom kreativnom doprinosu.

Jedan od naših vjernih suradnika svakako su i Magnolia slastice, koje nas prate od samih početaka i u čijim slastičarskim remek-djelima slavimo skoro sve naše prigode. Nakon što je Magnolia za 6. rođendan Journala u veljači ove godine izradila predivnu rođendansku tortu koja nas je ostavila bez daha, snažan dojam ostavila je i na Journal Summer Partyju, i to svojim veličanstvenim slatkim stolom.

On je goste naše zabave iznenadio u drugom dijelu večeri i pojavio se kao šlag na kraju, nakon svih slanih delicija u kojima smo imali prilike uživati. Magnolia slastice još jednom su izvele svoju magiju, dekadentnim stolom na kojem se moglo isprobati najslađe voće preliveno bijelom i tamnom čokoladom; jagode, trešnje, naranče i mnoge druge voćke, a osim okusima, ovaj je stol svu pažnju plijenio svojim atraktivnim aranžmanom.

Ovom prilikom još jednom se zahvaljujemo Magnolia slasticama na podršci u realizaciji ovogodišnjeg Journal Summer Partyja!

Foto: Tatjana Bukvić, privatna arhiva

Učitati još
Zatvori