Omiljeni sladoledi kojima su se svi htjeli osvježiti na Journal Summer Partyju

Omiljeni sladoledi kojima su se svi htjeli
osvježiti na Journal Summer Partyju

Nakon više od godinu dana bez druženja i evenata, jučer je u sjajnoj atmosferi održan tradicionalni Journal Summer party. Kao savršeno mjesto gdje smo ugostili svoje brojne partnere, klijente, suradnike i prijatelje, koji su zajedno s nama pozdravili dugo toplo ljeto ispred nas, pokazao se Riverside Garden na zagrebačkim golf terenima.

Tijekom cijele večeri naši su dragi gosti uživali u predivnom ambijentu novog zagrebačkog centra za evente, koji je za ovu prigodu pretvoren u savršenu oazu koja je donijela dašak Italije i dobre energije svega nekoliko minuta vožnje od centra grada. Atmosferu su svojim glazbenim nastupima dodatno začinili izvanredni mladi glazbenici (Marko Kutlić, Antonela Đinđić, Vjekoslav Ključarić, Eni Jurišić, Alen Đuras i Stjepan Lach), a cijeli je glazbeni program vrhunac doživio nastupom najveće hrvatske i regionalne zvijezde – Severine. Uz to, cijela je noć protekla u znaku brojnih sadržaja, vrhunskih pića i gastro delicija.

Ledo King kolica – jedna od glavnih atrakcija na Journal Summer partyju

Kako bi se zasladili, ali i rashladili te vruće ljetne večeri, pobrinuo se Ledo koji nam je omogućio da uživamo u omiljenim King sladoledima. Ledo kolica s King sladoledima bila su jedan od omiljenih punktova na našem ljetnom partyju gdje su tijekom cijele večeri navraćali brojni gosti u potrazi za osvježenjem, ali i svojim omiljenim okusima King sladoleda.

Inače, Ledo je ove godine uoči ljetne sezone uveo brojne novosti. Cijela King linija sladoleda tako je dodatno proširena novim formatima i okusima. Najveće iznenađenje sezone svakako je King Ruby, sladoled napravljen od četvrte vrste čokolade na svijetu, a koji se ističe svojom prirodnom, ružičastom bojom.

Uz štapiće i prošle godine lansirane King čašice, novi članovi kraljevske obitelji su i King korneti, King čaše 450ml te King multipakiranja.

Može se reći kako je King spreman za sladolednu sezonu pred nama, a u mnogima od njih uživali su i guštali svi uzvanici našeg Journal Summer partya. Odlična je to kombinacija, jer nema ništa bolje nego zasladiti večer omiljenim sladoledom.

Dijelić atmosfere iz Ledo kutka donosimo u nastavku.

Veliko hvala svim sponzorima i suradnicima koji su omogućili realizaciju Journal Summer Partyja 2021. godine: Olala delikatesni dućanRajska rajčiceMardešić ribiceKroštulaČakovečki mlinoviLedoVinarija PuklavecJeruzalem OrmožBadelVindijaWAI Moment (Zagrebačka pivovara), Pernod RicardCoca Cola (Schweppes, Romerquelle, Costa Coffee, Jack Daniels) HP HrvatskaDeltPapirAllergosanHamapharm, Arba Mar i Arba Sol, Dva srca i kuhačaCatering Team Majetić.

Zahvaljujemo na uređenju prostora tvrtki Vrtni centar Iris MBM.

Zahvaljujemo agenciji Alert na organizaciji još jednog u nizu uspješnih Journal partyja.

Također, zahvaljujemo sponzorima koji su nam omogućili realizaciju Journal Summer goody baga: VindijaRajska rajčiceMardešićČakovečki mlinoviSaponiaAllergosanKeuneFilorgaPoliklinika Lohuis FilipovićDeltPapir (Ola’la salvete), Coca Cola (Costa Coffee, Schweppes), Primagel.

TKO JE POSJETIO JOURNAL SUMMER PARTY POGLEDAJTE OVDJE.

PHOTO POINT KOJEG NITKO NIJE HTIO PROPUSTITI NA JOURNAL SUMMER PARTYJU POGLEDAJTE OVDJE.

ČAROBNU ATMOSFERU SA JOURNAL SUMMER PARTYJA DONOSIMO OVDJE.

SVE GLAZBENE NASTUPE JOURNAL SUMMER PARTYJA POGLEDAJTE OVDJE.

JOURNAL BALON KOJI JE BIO VODEĆA ATRAKCIJA NA SUMMER PARTYJU POGLEDAJTE OVDJE.

NAJFINIJE PIZZE KOJE SU SE PEKLE NA JOURNAL SUMMER PARTYJU POGLEDAJTE OVDJE.

VIDEO SA JOURNAL SUMMER PARTYJA POGLEDAJTE OVDJE.

Foto: Niko Goga

Učitati još
Zatvori