Na Journal Summer partyju pekle su se i najfinije pizze

Na Journal Summer partyju pekle su
se i najfinije pizze

U sjajnoj atmosferi i predivnom ambijentu Riverside Gardena, novog centra za evente na zagrebačkim golf terenima, jučer smo uživali u još jednom tradicionalnom Journal Summer partyju na kojemu smo okupili naše drage partnere, suradnike, klijente i prijatelje. Nakon više od godinu dana bez druženja i evenata, svima nam je trebalo da se malo opustimo, zabavimo i zajedno pozdravimo dugo toplo ljeto pred nama, i to baš onako kako mi najbolje radimo.

Dašak Italije na Journal Summer partyju

Prostor Riverside Gardena tijekom cijele večeri prštao je dobrom energijom i odisao daškom Italije jer je upravo predivna Italija poslužila kao inspiracija za ovogodišnju temu našeg ljetnog partyja. Svaki je kutak pratio talijansku priču, kako u uređenju, tako i u mnogobrojnim sadržajima u kojima su naši uzvanici uživali tijekom cijele večeri.

Glazbeni nastupi izvanrednih mladih glazbenika Antonele Đinđić, Marka Kutlić, Alena Đurasa, Eni Jurišić, Vjekoslava Ključarića i Stjepana Lacha zagrijali su atmosferu koja je vrhunac doživjela nastupom najveće hrvatske i regionalne zvijezde – Severine.

Talijanske gastro delicije u kojima smo uživali

Uživalo se i u vrhunskim pićima i gastro delicijama, bez kojih nijedan Journal party nije potpun. Kako je tema partyja bila Italija, naši klijenti i partneri pobrinuli su se da guštamo u talijanskim delikatesama i specijalitetima.

Pizza, pinse i pizza sendviči koji su oduševili goste

Jedan od specijaliteta koji vežemo uz Italiju svakako je pizza u kojoj smo također uživali tijekom cijele večeri.

Čakovečki mlinovi su nam osigurali najbolje brašno za pizzu, koje uz još 4 vrste brašna (brašno za burek, kukuruzno brašno, raženo brašno i integralno brašno) dolazi u novom i redizajniranom izdanju, dok se ekipa iz Kroštule pobrinula da tijekom cijele večeri uživamo u prefinim pinsama i pizzama koje su oduševile goste.

Naša nepca su uživala u ukusnim pizza sendvičima, nekoliko vrsta pinsi poput pinse buffaline (mozzarella di buffalo, pelati, svježi bosiljak i maslinovo ulje), pinse s inćunima (pelati, stracciatella ili buratta, inćuni, cherry rajčice žute, svježi bosiljak i maslinovo ulje) i pinse s tikvicama (pelati, tikvice marinirane u limunu, menti, chilliju i naslinovom ulju, mozzarella) te raznim pizzama.

Uz sve te fine talijanske delicije nitko kući nije otišao gladan…

Veliko hvala svim sponzorima i suradnicima koji su omogućili realizaciju Journal Summer Partyja 2021. godine: Olala delikatesni dućanRajska rajčiceMardešić ribiceKroštulaČakovečki mlinoviLedoVinarija PuklavecJeruzalem OrmožBadelVindijaWAI Moment (Zagrebačka pivovara), Pernod RicardCoca Cola (Schweppes, Romerquelle, Costa Coffee, Jack Daniels) HP HrvatskaDeltPapirAllergosanHamapharm, Arba Mar i Arba Sol, Dva srca i kuhačaCatering Team Majetić.

Zahvaljujemo na uređenju prostora tvrtki Vrtni centar Iris MBM.

Zahvaljujemo agenciji Alert na organizaciji još jednog u nizu uspješnih Journal partyja.

Također, zahvaljujemo sponzorima koji su nam omogućili realizaciju Journal Summer goody baga: VindijaRajska rajčiceMardešićČakovečki mlinoviSaponiaAllergosanKeuneFilorgaPoliklinika Lohuis FilipovićDeltPapir (Ola’la salvete), Coca Cola (Costa Coffee, Schweppes), Primagel.

TKO JE SVE POSJETIO JOURNAL SUMMER PARTY POGLEDAJTE OVDJE.

PHOTO POINT KOJEG NITKO NIJE HTIO PROPUSTITI NA JOURNAL SUMMER PARTYJU POGLEDAJTE OVDJE.

ČAROBNU ATMOSFERU SA JOURNAL SUMMER PARTYJA DONOSIMO OVDJE.

SVE GLAZBENE NASTUPE JOURNAL SUMMER PARTYJA POGLEDAJTE OVDJE.

VELIKI JOURNAL BALON KOJI JE ODUŠEVIO POSJETITELJE POGLEDAJTE OVDJE.

SLADOLEDE KOJIMA SU SE SVI HTJELI OSVJEŽITI NA JOURNAL SUMMER PARTYJU POGLEDAJTE OVDJE.

VIDEO SA JOURNAL SUMMER PARTYJA POGLEDAJTE OVDJE.

Foto: Tatjana Bukvić

Učitati još
Zatvori