Ideja za izlet: NP Krka za cijeli travanj je snizila cijene ulaznica
Ideja za izlet: NP Krka za cijeli travanj je snizila cijene ulaznica

Ideja za izlet: NP Krka za cijeli travanj
je snizila cijene ulaznica

Nakon što su cijene ulaznica snižene za Plitvice, isto se dogodilo i za Nacionalni park Krka. Nadaleko poznat po svojim impresivnim slapovima, NP Krka jedan je od najljepših izleta koji si možete isplanirati, pogotovo u proljeće.

Kako su objavili na svom Instagram profilu, za cijeli mjesec travanj cijena ulaznica za gornji tok rijeke Krke, snižena je na 7,50 eura. Ta cijena uključuje posjet Eko kampusu Krka u Puljanima, Burnumu, manastiru Krka, Manojlovačkom slapu i Bilušića buku. Cijene ulaznica za ostale kopnene lokalitete snižene su za 25%.

NP Krka – Zelena oaza u dalmatinskom kršu

Inače, za djecu od sedam do osamnaest godina cijena karata u travnju će biti 5,25 eura (39,55 kn), dok je za djecu mlađu od sedam godina ulaz slobodan uvijek i svuda u Parku.

Na području izrazito siromašnom vodom, 72,5 km toka rijeke Krke prirodni je fenomen. Okružen četirima planinama i pod blagotvornim utjecajem mora, NP „Krka“ zelena je oaza u dalmatinskom kršu. Radno vrijeme Parka u travnju je od osam do osamnaest sati, odnosno od deset do osamnaest sati za Burnum i manastir Krka.

 

Učitati još
Zatvori