Farma jelena i muflona zbog koje želimo što prije posjetiti Međimurje
Farma jelena i muflona zbog koje želimo što prije posjetiti Međimurje

Farma jelena i muflona zbog koje želimo
što prije posjetiti Međimurje

Budući da je zima zbilja jedno čarobno razdoblje ispunjeno zimskom idilom, najčešće tragamo za izletima na nešto drugačija mjesta. Stoga u zimskim danima tražimo raznovrsnije sadržaje kojima ćemo naše putovanje učiniti nezaboravnim.

Mjesto koje osvaja prirodom i preslatkim životinjama

U pokušaju bijega iz svakodnevnih gužvi i užurbanog tempa pronašli smo savršenu zimsku idilu u koju želimo pobjeći. Ako ste spremni za jedan bajkovit vikend izlet, predlažemo da posjetite ovu čarobnu oazu – farmu jelena i muflona. Na prekrasnim međimurskim brežuljcima općine Sveti Martin na Muri i Štrigova nalazi se farma obitelji Perhoč. Farmu čini prostran pašnjak koji je postao dom muflonima, običnom jelenu, jelenu lopataru i divljim svinjama.

Iako je posjet ovom seoskom imanju uvijek prekrasno iskustvo, zimi je zaista posebno i čarobno. Posebice kada padne snijeg, prizori s ovog imanja su nestvarno lijepi, a životinje se, kao i mi, vesele druženju.

Farma jelena i muflona

Prvotni razlog zbog kojeg su dovedeni jest bio zapušteno zemljište oplemeniti uzgojem divljači. Sve je počeo kao hobi, da bi vrlo su brzo postali prava turistička atrakcija. Tako je nastala obiteljska farma koju vodi obitelj Perhoč, a koje se trudi da se svaki posjetitelj osjeća dobrodošlim i kao kod kuće. Farma nudi jedinstvenu priliku za druženje s predivnim životinjama.

Naime jeleni se nalaze u posebnom su ograđenom prostoru u kojem slobodno šeću. Osim kukuruzom, ječmom, travom i zobi, ove životinjice se zaslade i šumskim plodovima. Za lošeg vremena, svoje sklonište mogu pronaći ispod nadstrešnice koja je napravljena posebno za njih.

Nakon druženja i razgledavanja farme, možete odmoriti i uživati u prirodi koja vas okružuje, te u okusu domaćih proizvoda i delicija. Naime u sklopu Lovačke kuće vikendom možete kušati domaće proizvode.

Nezaboravno iskustvo

Ima li boljeg načina za provesti odmor u prirodi od druženja s ovim prekrasnim životinjicama? Ova farma oduševit će vas svojom ljepotom, sadržajima i nezaboravnim iskustvom.

Učitati još
Zatvori