Poklanjamo limitirano pink izdanje Honora 8

Poklanjamo limitirano pink izdanje Honora 8

pink-honor-8-2

Iz Honora ovog Valentinova dolazi jedna novost i to ekskluzivno na Journal.hr! Naime, radi se o specijalnom limitiranom izdanju pametnog telefona Honor 8 u megapopularnoj ružičastoj boji koji neće biti dostupan u slobodnoj prodaji. Neodoljiva Rose Gold nijansa pridružila se bijelom (Pearl White), crnom (Midnight Black), plavom (Sapphire Blue) i zlatnom (Sunrise Gold) modelu, a osim ružičastog kućišta, prilikom otključavanja dočekat će vas operacijski sustav u jednako privlačnim pastelnim bojama.

pink-honor-8-9

Honor 8 smo već imali priliku isprobat i bili smo baš zadovoljni. Estetski vrlo privlačan, nježnih linija i fluidan, ‘sjeda’ u ruku točno onako kako treba. Veličine 5,2 inča, taman je idealnih dimenzija da ga možete koristiti jednom rukom što znatno olakšava ‘multi-tasking’ kojem smo itekako skloni u užurbanom rasporedu. Osim toga, zahvaljujući opciji brzog punjenja, u roku od pola sata možete napuniti do čak 50% baterije što je uvijek iznimno korisno. Dvostruka kamera od 12 i 5 megapiksela neće razočarati nikoga, a Honor 8 raspolaže s 4 GB radne i 32/64 GB interne memorije, proširive do 128 GB putem micro SD kartice.

pink-honor-8-5

Darivanje samog sebe nekako je podcijenjeno, zar ne? Ali ovog Valentinova mogli biste uz Honor Hrvatska i Journal.hr učiniti upravo to – pokloniti sebi, točnije osvojiti, pink Honor 8. Sada je idealna i jedinstvena prilika jer limitirana edicija ružičastog Honora 8 neće biti dostupna u trgovinama i web-shopovima – samo na Journal.hr.

pink-honor-8-7

Sve što trebate učiniti je odgovoriti na tri pitanja u nastavku te odgovore sa svojim podacima (ime i prezime, adresa) poslati na adresu ifeellucky@journal.hr s naslovom PINK HONOR 8 do utorka, 14. veljače 2017., u podne. Sretnika sa svim točnim odgovorima nasumično ćemo odabrati istog dana.

1. S koliko se slojeva stakla može pohvaliti kućište pametnog telefona Honor 8?

2. U suradnji s kojom je velikom tvrtkom nastala vrhunska kamera smartphonea Huawei P9 Blue?

3. Koji je trenutačno najnapredniji Huaweijev pametni telefon na hrvatskom tržištu?

Odgovori se kriju u već objavljenim tekstovima na Journal.hr vezanim uz nove modele pametnih telefona na hrvatskom tržištu. Pronađite ih u sljedećim člancima: Honor 8, Huawei P9 Blue i Huawei Mate 9.

Sretna dobitnica ružičastog Honora 8 je Sara Akmačić. Čestitamo!

Pink Honor 8

Pink Honor 8

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori