Na snimanju s Huawei P9 Blue pametnim telefonom

Huawei P9 Blue

Nakon Honora 8, sljedeći pametni telefon koji se našao u redu za testiranje bio je Huawei P9 Blue, novi model lansiran u lipnju ove godine. Njegova najveća posebnost je suradnja s legendom u svijetu fotografije, njemačkom tvrtkom Leica, na izradi vrhunske kamere koju smo isprobali na našim beauty i modnim snimanjima.

Huawei P9 Blue

Huawei P9 Blue prvi je pametni telefon nastao u suradnji Huaweija i Leice što je rezultiralo dvostrukom stražnjom kamerom koja osigurava snimanje vrhunskih fotografija čak i u uvjetima slabog osvjetljenja.

huawei-p9-blue-11

Dvostruka kamera ima 12 megapiksela i super brzi auto-fokus koji omogućuje brzo okidanje fotki. RGB kamera ovog uređaja specijalizirana je za bilježenje boja, dok je monokromatska kamera sjajna u hvatanju detalja. Dvije kamere na stražnjoj strani Huawei P9 Blue uređaja zajedno djeluju kako bi korisnicima omogućile snimanje superiornih fotografija.

Huawei P9 Blue

Fotografija uslikana Huawei P9 Blue pametnim telefonom

huawei-p9-blue-12

Fotografija uslikana Huawei P9 Blue pametnim telefonom

Veliki otvor blende korisnicima omogućuje eksperimentiranje inovativnim vizualnim efektima kako bi kreirali jedinstvene fotografije i sadržaj. P9 olakšava i prilagođavanje spomenutog otvora blende kamere kako bi se postigli efekti dubine polja, dok objekt koji je u prvom planu ostaje oštar. Testirali smo sve mogućnosti tokom dva snimanja, na danjem svjetlu i u zatvorenom prostoru, a ovaj je smartphone pokazao kako se može nositi sa svime. Jednostavnim korištenjem dobili smo fotografije iznimne oštrine i izvanrednog balansa boja, a ono što je važno za današnjeg korisnika – mogli smo sve odraditi jednom rukom.

Huawei P9 Blue

Crno-bijele fotografije snimljene Huawei P9 Blue pametnim telefonom odlikuju se s više detalja i izraženijim gradijentom, a korisnik sam može regulirati jačinu kontrasta ovisno o količini svjetlosti i scenografiji koju želi uhvatiti svojim mobitelom. Mi smo to i učinili isprobavajući crno-bijele efekte i bili vrlo zadovoljni postignutim.

Huawei P9 Blue

Fotografija uslikana Huawei P9 Blue pametnim telefonom

Huawei P9 Blue

Fotografija uslikana Huawei P9 Blue pametnim telefonom

Koristili smo upravo Huawei P9 Blue, ledeno plave boje, koji je od trenutka lansiranja potvrdio status prodajnog hita u mnogim zemljama širom svijeta. Osim vrhunske kamere, Huawei P9 Blue ima podršku i za brzo punjenje koje omogućuje da u svega pola sata napunite pola kapaciteta baterije (što se pokazalo zaista točnim), a svega 10 minuta punjenja dovoljno je za 3-4 sata razgovora. Isto tako, opremljen je i najbržim 3D čitačem otiska prsta koji omogućuje potpuno personaliziranje zaštite uređaja kako bi se onemogućilo nehotično ili nelegalno korištenje uređaja, a istovremeno osigurava korisnicima brz i siguran pristup uređaju.

Huawei P9 Blue

Fotografija uslikana Huawei P9 Blue pametnim telefonom

Huawei P9 Blue ugodno leži u ruci, ekran od 5,2 inča omogućuje fluidnu izmjenu aplikacija i čini fotkanje pravim užitkom. Pogotovo kad se na ekranu pojavi odličan rezultat zavidnih boja i oštrine kao što je vidljivo iz priloženih fotografija uslikanih ovim pametnim telefonom, koje nisu kasnije dodatno obrađivane ni na koji način već su korištene predodređene opcije sa samog mobitela.

Huawei P9 Blue

Za više informacija o svim specifikacijama koje bi vas mogle zanimati posjetite službenu internetsku stranicu Huawei Hrvatska.

huawei-p9-blue

No koliko god voljeli isprobavanje novih mobitela, ovih blagdana ipak uzmite odmak od tehnologije, odložite svoj smartphone i uživajte u trenutku – Huawei nas podsjeća da se tijekom blagdanskog druženja s našim najbližima odvojimo od svojih gadgeta. To će naše magično vrijeme učiniti ljepšim i nezaboravnim te je stoga važno da tijekom tog posebnog razdoblja zbog njihovog prekomjernog korištenja ne zaboravimo prvo značenje Božića koje leži upravo u druženju s našim najbližima. #BePresent.

Komentari