Isprobali smo novi smartphone Honor 8

Honor 8

Iako je tržište preplavljeno najrazličitijim modelima pametnih telefona, nekako se uvijek u prvom planu istaknu Apple i Samsung modeli. Naravno, na prvi pogled i samo što se tiče najširih masa koje zatim ni ne ulaze duboko u odabir nekog drugačijeg telefona za sebe.

Honor 8

Huawei se u posljednje vrijeme sve češće pronalazi na mapi poželjnih smartphone brendova, hvale ga znalci, hvale ga u medijima i tako se ozbiljno uvlači u svijest kupaca. Najnoviji, i u Hrvatskoj nedavno predstavljen model Honor konkurira dizajnom i cijenom, a posebice svojim specifikacijama koje jednog prosječnog korisnika nikako neće razočarati.

huawei-honor

Estetski vrlo privlačan, nježnih linija i fluidan, ‘sjeda’ u ruku baš onako kako treba. Veličine 5,2 inča, taman je idealnih dimenzija da ga možete koristiti jednom rukom što znatno olakšava ‘multi-tasking’ kojem smo itekako skloni u užurbanom rasporedu.

Ono što osigurava njegovu uglađenost je kućište napravljeno od 15 slojeva stakla te se može pohvaliti s vanjštinom na kojoj ne ostaju odmah mrlje otisaka prstiju. Staklo savršeno pristaje u metalni okvir zbog čega je mobitel zaštićeniji od povremenih padova na tlo ili grubljeg rukovanja.

Honor 8

Kao što je već postalo standardno, i ovaj pametni telefon ima dvostruku kameru, stražnju od 12 i prednju od 8 megapiksela koje daju odličnu kvalitetu snimljene fotografije. Kamera podržava široki raspon funkcija i filtera, od ‘uljepšavanja’ portreta (beauty mode) do panoramskih fotografija, usporenih snimaka, HDR-a, opcije za fotografiranje hrane (food mode), noćnih snimaka (super night) i opcije za dodavanje vodenog žiga fotografiji.

Honor 8

Opcija Smart Key koja se nalazi na poleđini samog telefona ujedno služi za otključavanje telefona uz pomoć senzora za otisak prsta te jednim klikom olakšava pristup aplikacijama. Prednja strana oslobođena je suvišnih tipki i sve što trebate dostupno je na dodir. USB priključak, odnosno punjač, u potpunosti će riješiti sve vaše probleme s kablovima: utikač možete uključiti bez obzira na koju ga stranu okrenuli, a baterija će se napuniti iznimno brzo – u samo 30 minuta doći ćete od prazne baterije do gotovo 50%.

Honor 8

Honor 8 raspolaže s 4 GB radne i 32/64 GB interne memorije, proširive do 128 GB putem micro SD kartice. Možete birati između 4 boje: bijele (Pearl White), crne (Midnight Black), plave (Sapphire Blue) i zlatne (Sunrise Gold).

Honor 8

Zahvaljujući već spomenutom uglađenom dizajnu i svim svojim specifikacijama, Honor 8 s lakoćom postaje telefon koji ćete s užitkom koristiti i već je dostupan na hrvatskom tržištu. Za više informacija posjetite internetsku stranicu www.hihonor.com ili Honor Hrvatska.

huawei-11

huawei-13

Foto: Sanja Jagatić

Komentari