Za rastopiti se: U novim kolekcijama za klince jedna je stvar slađa od druge
Za rastopiti se: U novim kolekcijama za klince jedna je stvar slađa od druge

Za rastopiti se: U novim kolekcijama za klince
jedna je stvar slađa od druge

Kao i u svijetu odraslih, i u zemlji mališana trenutno vlada retro stil s prizvukom sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća. Oprema za djecu nikad nije bila tako nostalgično neodoljiva kao ove sezone!

Popularni stolci od ratana, koje su nekoć gotovo svi imali u blagavaonicama, velik su hit za uređenje interijera, a H&M Home napravio je repliku takvih stolaca na kojima će se moći odmarati i najmlađi članovi ukućanstva.

H&M HOME

Oprema za djecu provučena kroz pastelni vintage filter

Neodoljivi stolci i stolovi kriju se i novoj kolekciji za malce Zara Home, koja je i ove godine prepuna neodoljivih drvenih igrački i ljupkih ideja za opremanje dječjeg kutka u stanu ili kući. Ako trenutno niste spremni za veća preuređenja i kupovine, zgodnim ručkicama i vješalicama iz high street trgovina brzo ćete transformirati stare ormariće i organizirati dječje jaknice ili igračke.

Potpuno novi look dječje sobe na brz i pristupačan način lako ćete ostvariti uz zgodnu posteljinu u nježnim pastelnim nijansama ili uz pomoć novog tepiha.

ZARA HOME

Zabava i edukacija uz minijaturne izvedbe od drva

Igračke od drva nisu samo ekološke i dugotrajne već i dobre za razvoj dječje mašte, a ako se nadate “glazbenoj karijeri” svojih mališana u trgovini Zara Home pronaći ćete mini piano, bubanj, gitaru i slične instrumente uz koje će djeca s veseljem vježbati svoje vještine.

 

BUBNJEVI, ZARA HOME

Imate li dječaka ili djevojčicu koji se boje spavati u mraku, plišanci s LED lampicama iz trgovine IKEA mogli bi biti pravi spas.

IKEA

Novi komadi za bebice osvojit će svaku trudnicu

Mame kojima tek stiže prinova oduševit će novi komadi kojima mogu opremiti dječju sobicu, poput neodoljivih mobila s malenim plišancima, krpenih glazbenih igračaka za uspavljivanje,  preslatkih podloga za igranje i tješilica od muslina.

Ako ste pristalica trenda koji se na društvenim mrežama naziva beige parenting, bez problema ćete pronaći sve što vam je potrebno za neodoljiv dječji kutak, a roditelji koji vole šarenilo također će uživati u pregledu najnovijih kolekcija za najmanje i malo veće mališane.

H&M HOME

Bilo da se spremate na shopping ili samo želite odmoriti oči, vjerujte nam, nove kolekcije za mališane nešto su što želite pogledati.

Ovo su neki od najslađih komada igračaka i dječje opreme koje upravo sada možete kupiti u trgovinama kao što su H&M Home, IKEA i Zara Home!

Mobil za bebe, H&M Home
Košara za pohranu jagoda, H&M Home
Posteljina s jednorozima, H&M Home
Tješilica od muslina H&M Home
Vješalica za stvari, H&M Home
Glazbena igračka puž H&M Home
Glazbena igračka, H&M Home
Retro dječji stolac H&M Home
Plišana pandica H&M Home
Žuti tepih H&M Home
Tanjur s patkicama, Zara Home
Šalica s patkicom Zara Home
Pribor za jelo Zara Home
Plišani zeko Zara Home
Stolac medo Zara Home
Drvene ručkice (set od dvije) Zara Home
Rođemndanska kruna s brojevima koji se mijenjaju Zara home
Drveni piano Zara Home
Igračka jež Zara Home
Stol na sklapanje Zara Home
Igra s čunjevima Zara Home
Plišana igračka + LED noćno svjetlo, IKEA
BUBNJEVI, ZARA HOME
Učitati još
Zatvori