Hotel u srcu Beograda u kojem je svaki boravak jedinstveno iskustvo
Hotel u srcu Beograda u kojem je svaki boravak jedinstveno iskustvo

Hotel u srcu Beograda u kojem je svaki
boravak jedinstveno iskustvo

Hotel Mona Plaza otvoren je prije nepune tri godine u Beogradu. Nalazi se u starom dijelu grada, na Dorćolu – blizu Kalemegdana, Skadarlije i Dunava, a i istovremeno nedaleko od Knez Mihailove ulice i gradskih atrakcija po kojima je srpska prijestolnica poznata. Smješten na raskrižju stilova, vjekova i kultura, na mjestu gdje je nekada postojala prva srpska tvornica čokolade, njegova jedinstvena lokacija omogućuje gostima da osjete autentični duh ovog dijela Beograda. Boravak u Mona Plazi ujedno predstavlja jedinstveno iskustvo za svakog gosta.

Koji su to mali životni trenuci koji ga izdvajaju od ostalih hotela, donosimo u nastavku.

Gostoprimstvo i ljubaznost

Svaki boravak u Mona Plazi je jedinstvena priča, koja počinje istinskim gostoprimstvom i ljubaznošću s fokusom na ono kako ljudi žele da se prema njima odnose. Upravo taj osjećaj počinje s timom hotela Mona Plaza, koji dočekuje i želi dobrodošlicu svojim gostima.

170 smještajnih jedinica s predivnim pogledom koji se pruža na Dorćol i Beograd, kao i njegova blizina svim atrakcijama, nešto je što ga posebno izdvaja i čini jednim od najpopularnijih mjesta za smještaj i ogranizaciju događaja u srpskoj prijestolnici.

Doživljaji

U hotelu Mona Plaza vjeruju u moć putovanja koja goste povezuje sa svijetom i drugim ljudima. To je mjesto gdje se vrednuju sva ta mala životna iskustva – taj osobni moment prilikom dolaska u hotel, lokalni specijaliteti u kojima gosti mogu uživati, komfor spavaće sobe i vruć tuš nakon konferencije, ta slika koja je napravljena na destinaciji.

Bilo da je u pitanju poslovno putovanje ili doživljaj grada, Mona Plaza ima neraskidivu vezu s Beogradom i ta posebnost hotela postaje dio svake osobne priče gosta.

Vrhunski okusi

Sagrađen na mjestu nekadašnje prve jugoslovenske tvornice čokolade, danas Šonda gastro baru, ovaj hotel posebnu pažnju posvećuje gastronomskim iskustvima i kreiranju vrhunskih čokoladnih poslastica.

Šefovi kuhinja eksperti su u predstavljanju jela na moderan i jedinstven način o čemu najbolje govori kolač Šondina Olga, koji predstavlja hommage prvoj mliječnoj čokoladi na Balkanu.

Spajanje tradicije i modernog

Poštivanje tradicije i kulturne baštine kroz moderan izričaj je samo jedna od stvari koja ovaj hotel izdvaja od ostalih. Spajanje modernog dizajna sa srpskom tradicijom definira značenje jedinstvenog iskustva u kojem se stvaraju vrijednosti koje traju.

Uvjerite se sami u jedinstveno iskustvo koje pruža ovaj posebni hotel i posjetite Mona Plaza Beograd.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori