Journal Pets: Oduševit će vas nova Qushin kolekcija za šetnju kućnih ljubimaca

Journal Pets: Oduševit će vas nova Qushin kolekcija za šetnju kućnih ljubimaca

Qushin Alessa kolekcija

Proljeće nam je stiglo, priroda se budi, a naše su njuškice i više nego spremne za duge šetnje pod proljetnim suncem. Torbe za pse, torbice za šetnju, ogrlice i povodnici u 5 različitih boja, ovog proljeća ponosno izlaze iz Qushin radionice kako bi krasile živote mnogim njuškicama sa stilom. Vrijeme je da vam ih napokon predstavimo! Osim nove kolekcije za šetnju, tu je i najnoviji model Sofa krevetića za kućne ljubimce s Qushin potpisom koji će svojim inovativnim dizajnom oduševiti sve ljubitelje modernog dizajna.

Nova Qushin kolekcija proizvoda

Torbe za pse

Qushin Jade torba 2

Torbe za pse zaštitno su lice Qushinove nove kolekcije. Privlače najviše pažnje i teško im je odoljeti, pogotovo ako zamislimo sve malene glavice koje će ovog proljeća znatiželjno viriti iz njih. Ove vesele torbe ručno su izrađene od najkvalitetnije premium eko kože, baš kao i svi ostali proizvodi iz nove kolekcije. Dimenzije 40x30x20cm prikladne su za pasmine do 6kg, a moderni i suvremeni dizajn koji dolazi u 5 različitih boja lako je uklopiv u svačiji stil. Dodatak svakoj torbi je i multifunkcionalna marama koju osim kao ukras torbi možete koristiti i na razne druge načine – opcija je bezbroj, a izbor je samo na vama!

Qushin Amber torba
Qushin Noya torba
Qushin Jade torba
Qushin Sienna torba
Qushin Alessa torba

Cijena svake torbe iznosi 1.290,00 kn.

Torbice za šetnju

Osim torbama za pse, Qushin nova kolekcija obogaćena je još jednom vrstom torbice. Mala multifunkcionalna torbica dimenzija 13x18cm osmišljena je za nošenje poslastica, mobitela, vrećica za izmet ili svega ostalog bez čega ne možete zamisliti šetnju s vašim ljubimcem. Ručno je izrađena od premium eko kože, a može se nositi i koristiti na nekoliko različitih načina.

Prvi način: Prikvačite torbicu za povodnik. Tada ćete dobiti praktičan duo koji će vam olakšati svakodnevne šetnje i zbog kojeg će vaša njuškica biti glavna faca u kvartu!

Drugi način: Ako ste torbicu namijenili za držanje mobitela dok ste u šetnji ili ako preferirate nositi poslastice ili vrećice za izmet bliže vama, prikvačite torbicu za držač remena na hlačama i imat ćete sve što vam treba pri ruci!

Qushin Sienna povodnik i torbica za šetnju
Qushin Amber povodnik i torbica za šetnju
Qushin Jade povodnik i torbica za šetnju
Qushin Alessa povodnik i torbica za šetnju
Qushin Noya povodnik i torbica za šetnju

Torbice za šetnju također dolaze u 5 boja – Jade, Amber, Sienna, Noya i Alessa, a cijena im iznosi 179,00 kn.

Ogrlice

Neizostavan detalj za svaku bezbrižnu šetnju sa stilom je i odgovarajuća ogrlica za ljubimca. Qushin nova kolekcija donosi vam čak 3 veličine ogrlica koje dolaze u 5 boja –  Jade, Amber, Sienna, Noya i Alessa. Ogrlice u sad već prepoznatljivim Qushin bojama savršeno će pristajati svim njuškicama za što su se posebno pobrinule vrijedne ručice iz naše radionice. Ove ogrlice su, kao i svi ostali proizvodi, rađene od premium eko kože, a cijena ogrlice ovisi o njezinoj veličini.

Qushin Amber ogrlica
Qushin Alessa ogrlica 3
Qushin Jade ogrlica
Qushin Sienna ogrlica
Qushin Noya ogrlica

Dostupne veličine su S (25-35 cm), M (36-48 cm) i L (50-62 cm). Cijena S veličine je 199,00 kn, M veličine 239,00 kn te L veličine 289,00 kn.

Povodnici

Uz ogrlicu, za trendy proljetni look trebat će vam i novi i kvalitetni povodnik. Naš novi povodnik dugačak je 120 cm te dolazi u 5 različitih boja – Jade, Amber, Sienna, Noya i Alessa. Boju možete odabrati sukladno boji ogrlice, a možete biti i ekstra originalni i maštoviti pa kombinirati boje i prirediti svom ljubimcu pravu malu proljetnu rošadu. Na povodnik još prikvačite i Qushin torbicu za šetnju i spremni ste za vaše svakodnevne proljetne avanture!

Qushin Alessa povodnik
Qushin Amber povodnik
Qushin Jade povodnik
Qushin Sienna povodnik
Qushin Noya povodnik

Cijena povodnika je 239,00 kn.

Qushin Sofa krevetić za kućne ljubimce

Qushin Sofa oduševit će i vas i vašeg najdražeg ljubimca na prvu. Inovativnog, modernog dizajna uljepšat će svaki interijer, a vašem ljubimcu pružiti najudobnije spavanje. Navlaka Sofa modela napravljena je od premium vodoodbojne dekor tkanine i dolazi u 4 prekrasne boje – Turquoise, Lilac, Stone Grey i Onyx. Navlaka se skida te je periva u perilici. Visoki okvir Sofa modela pružit će vašem ljubimcu osjećaj sigurnosti i zaštićenosti.

Qushin Sofa Lilac
Qushin Sofa Turquoise
Qushin Sofa Onyx

Sofa model dolazi u 3 veličine. Cijena XS/S veličine je 540 kn, S/M veličine je 690 kn i M/L veličine je 890 kn.

Svi Qushin proizvodi dostupni su na webu www.qushin.hr te u Qushin showroomu na adresi Vrbik 10a u Zagrebu. Radno vrijeme showrooma je od 9 do 17 sati te subotom od 9 do 13 sati.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori