Felix The Samoyed jedan je od najpopularnijih pasa na Instagramu – evo i zašto
Felix The Samoyed jedan je od najpopularnijih pasa na Instagramu – evo i zašto

Felix The Samoyed jedan je od najpopularnijih pasa na Instagramu – evo i zašto

U doba društvenih mreža, Instagram nije rezerviran samo za ljude. Na ovoj popularnoj platformi, možete pronaći i mnoge slavne pse koji su postali pravi internet fenomeni. Jedan od takvih pasa je i Felix The Samoyed, četveronožni ljubimac čije avanture i svakodnevni život prate tisuće obožavatelja na Instagramu.

Tisuće pratitelja na Instagramu

Kad kažemo tisuće mislimo na 727 tisuća pratitelja – time se teško može pohvaliti i kakva slavna osoba, a kamoli pas. Njegovi vlasnici očito su “uboli” točno ondje gdje treba jer Felix postaje sve popularniji. Kako i ne bi kada su njegove avanture ekstremno simpatične. Njegovi vlasnici strastveni su zaljbuljenici u putovanja, a njihovo dokumentiranje odlučili su napraviti na malo originalniji način – kroz oči svojeg ljubimca. Tako ovog psa možemo vidjeti kako nosi francusku kapicu u Parizu, šeće Provansom i Toskanom, jedri, planinari, čita, uživa u hrani i piću…

Najpopularniji samojed na Instagramu

Osim što samojedi osvajaju svojim preslatkim izgledom i mirnim karakterom, idealni su suputnici za putovanja. Ovisno o karakteru, ali često vole vožnje, mjesta gdje ima puno ljudi, znatiželjni su, ali privrženi pa neće vlasnicima zadavati glavobolje na većim putovanjima. Felix je sa svojim vlasnicima obišao pola svijeta (36 zemalja), a dobro se snalazi u svakoj ulozi koju za njega pripreme. Očito on, ali i njegovi vlasnici imaju ono nešto za čime su poludjeli internetski obožavatelji.

Učitati još
Zatvori