Uber će cijeli tjedan besplatno prevoziti darivatelje krvi do Petrove 3

Uber će cijeli tjedan besplatno prevoziti
darivatelje krvi do Petrove 3

Iz Zavoda su nakon razornog potresa koji je pogodio Hrvatsku poslali apel građanima da im nedostaje krvi. Kako bi olakšali prijevoz svim darivateljima krvi, Uber će u od 4. do 11. siječnja besplatno prevoziti sve darivatelje krvi do i od Zavoda za transfuzijsku medicinu u Zagrebu na adresi Petrova 3. Krv mogu darivati svi građani koji su stariji od 18, a mlađi od 65 godina. Besplatnu povratnu vožnju do Petrove 3 možete ostvariti uz korištenje promo koda – DARUJEMKRV2021. Na taj način Uber želi olakšati i zahvaliti svima koji će se odazvati i pružiti pomoć u ovoj tragediji koja je pogodila Hrvatsku. 

Uber pruža pomoć i doprinosi oporavku osoba pogođenih potresom

Prilikom otvaranja Uber aplikacije darivatelji krvi, pod opcijom plaćanje, moraju unijeti promo kod DARUJEMKRV2021. Uz to, kao odredište vožnje potrebno je odabrati Zavod za transfuzijsku medicinu u Zagrebu. Za besplatnu vožnju Uberom pri povratku, polazište također mora biti adresa Zavoda.

„Duboko žalimo zbog ovog tragičnog događaja i srcima smo uz obitelji žrtava. Kako bismo pomogli lokalnoj zajednici, darivateljima krvi omogućujemo besplatne vožnje u partnerstvu sa Zavodom za transfuzijsku medicinu i nadamo se da ćemo tako doprinijeti oporavku osoba pogođenih potresom”, istaknula je Giovanna D’Esposito, generalna menadžerica Ubera za južnu Europu.

Krv se može dati radnim danom od 7:30 do 19 sati te u subotu od 7:30 do 15 sati. Kod vrijedi za vožnju u iznosu do 70 kuna te svaki korisnik uz njega može ostvariti dvije besplatne vožnje.

Foto: PR, Unsplash

Učitati još
Zatvori