Moderna mama: Cindy Šoštarić
Moderna mama: Cindy Šoštarić

Moderna mama: Cindy Šoštarić

Novi počeci u životu uvijek su zanimljivi i uzbudljivi pogotovo kada oni dolaze na više razina. Tako su jedan od najpoznatijih domaćih tiktokera, Sandi Pego i njegova supruga, Cindy Šoštarić nedavno dobili sina, a sve to okrunili i selidbom u novi dom. Slatke su to muke složili bismo se jer je uređenje doma po vlastitom guštu uvijek poseban osjećaj, a kada ga pripremate kako bi on postao obiteljska oaza za novog člana, sve se čini još slađim. Kako se snašla u majčinstvu i u čemu najviše uživa te što joj olakšava svakodnevicu, Cindy nam je otkrila u novom intervjuu, prvom za Journal nakon rođenja sina Iana.

Idila u obiteljskom domu

Sandi Pego i Cindy Šoštarić su cijelu trudnoću dijelili na društvenim mrežama pa su tako pratitelji mogli na vrijeme znati sve detalje iz njihovog života. Nova uloga u životu, čini se, nije ih promijenila jer i dalje izgledaju idilično. Uselili su u novi stan u kojem je naravno, najvažnija bila dječja soba.

“Novi počeci su definitivno uvijek najslađi. Kada smo došli u novi stan, vidjeli smo da trebamo raditi na mnogo detalja kako bismo osigurali onu pravu kućnu atmosferu koju smo zamislili. Prvih mjesec dana je bilo kaotično, jer smo planirali puno toga, a ostalo nam je malo vremena prije nego Ian dođe kući. Fokus nam je bio na njegovu sobicu jer smo za njega planirali najbolje. Na kraju smo se snašli i sve je bilo savršeno kada je on došao kući.”

Što se uređenja doma tiče, Cindy kaže da sve odluke planiraju zajedno.

“Često se dogodi da ja želim jedno, a on drugo, ali na kraju se dogovorimo i učinimo ono najbolje. Najbolji kutak mi je Ianova sobica koja je puna pozitivne energije, tako da ondje volim provoditi vrijeme.”

Vrijeme za prijatelje, ali i za sebe

Cindy i Sandi jako vole kućnu atmosferu uz prijatelje, ali posebno vole ostaviti vrijeme za sebe i baš zato se trude urediti svoj dom što je više moguće cosy.

“Jednog dana planiramo i svoju kućicu koju ćemo graditi s puno ljubavi. To nam je još uvijek neostvarena želja, ali polako, za sve ima vremena.”

Majčinstvo kao poseban osjećaj

Na pitanje kakav je osjećaj biti majka, Cindy emotivno odgovara:

“Najbolji i najteži osjećaj na svijetu! Rekla bi da sada sve gledam drugim očima. Sve je planirano prema njemu i mogu reći da mi ništa nije teško, pa čak i ne spavati dva dana. Kad kažem najteži, mislim da život koji ga čeka ovisi o njegovoj obitelji tako da se nadam da ćemo ga dobro odgojiti.”

Da roditeljstvo nosi razne izazove, svjesni su svi roditelji pa i Cindy i Sandi koji vole reći da im je život sada kao u lunaparku.

“Svaki dan novi problem, evo baš se trenutno susrećemo s grčevima. Ono što nas najviše ispunjava je definitivno vrijeme i mir kojeg baš i nemamo previše pa ga i u malim količinama vrlo cijenimo.”

Foto: Duška Stepanov

Lijepi dani u domu novopečenih roditelja

“Čula sam dosta priča i od prijateljica i od ljudi koji mi se svakodnevno javljaju na društvenim mrežama, i kad vidim s kakvim se problemima svi susreću moram reći da je Ian stvarno dobra bebica. Snalazimo se i želimo mu najbolje.”

Ono što je glavni fokus svim roditeljima, pa tako i njima je očuvati zdravlje njihove bebe. Rad na imunitetu od ranih dana od velike je važnosti, a kako kaže Cindy s prvim djetetom paziš na sve i na što trebaš i na što ne trebaš.

Budući da je ovo sada vrijeme grčeva i da Ian ima skoro dva mjeseca, svakodnevno mu dajemo BioGaia kapi koje su pravo otkriće. Dobre bakterije i dodatak vitamina D su nam neizostavni u svakodnevnoj upotrebi kako bi njegov mali trbuščić radio lakše i bolje probavljao.”

Briga za zdravlje na prvom mjestu

Osim brige za Iana, Cindy pazi i na svoje zdravlje i liniju koju je uspjela održati vitkom. Kaže da je tajna u dobroj prehrani uz fizičku aktivnost.

“Nedavno sam krenula ponovo i u teretanu, ne samo zbog fizičkog izgleda nego i zbog toga što me to ispunjava. S bebom doma je također tempo. Sve je u petoj brzini, uvijek je nešto, a pogotovo kako uz to pokušavam i raditi, držati stan uredan i obavljati kućanske poslove, moram paziti na svoje zdravlje. Kako imam dosta osjetljiv želudac moram i ja paziti kako jedem i što jedem. Uz to održavam zdravlje svojih crijeva uz svakodnevno žvakanje finih BioGaia tableta za odrasle.”

BioGaia Protectis® Baby i BioGaia Protectis® Baby kapi s vitaminom D3 dodatak su prehrani u obliku kapi s L. reuteri za djecu od rođenja. Upravo zato ih preporučuju pedijatri diljem svijeta i postali su prvi izbor mama jer od samih početaka brinu o pravilnom radu crijeva, a pritom i imunitetu djece. Neka vaše zdravlje postane vaša rutina, a istim tim načelima učite svoju djecu od malih nogu. BioGaia Protectis ispitan je u 224 klinička ispitivanja na otprilike 18.000 osoba različite dobi. Pedijatri i drugi zdravstveni radnici u više od 100 zemalja svijeta svakodnevno preporučuju BioGaia® proizvode. Više o BioGaia proizvodima čitajte ovdje.

Foto: Cindy Šoštarić, Duška Stepanov

Učitati još
Zatvori