Sandi Pego i Cindy Šoštarić postali su roditelji. Javili su se iz bolnice
Sandi Pego i Cindy Šoštarić postali su roditelji. Javili su se iz bolnice

Sandi Pego i Cindy Šoštarić postali su
roditelji. Javili su se iz bolnice

Jedan od najpoznatijih domaćih tiktokera, Sandi Pego i njegova supruga, Cindy Šoštarić postali su roditelji. U 21:55 Cindy je rodila dječaka dugog 51 centimetar i teškog 3300 grama.

Nakon objave da su postali roditelji, Sandi je ubrzo uz novu fotografiju iz rađaone otkrio da će se dječak zvati Ian.

Sandi je o svemu svoje pratitelje obavještavao na TikToku, a iz bolnice se javila i Cindy. Novopečeni tata najprije je objavio fotografiju na kojoj se njih dvoje u rodilištu drže za ruke, te je napisao “kreće”. Cindy je nakon poroda napisala kako je sve prošlo savršeno i da bi to mogla ponoviti još 100 puta.

“Evo me, samo da se javim svima, super sam! Super se osjećam, sve je prošlo toliko dobro da bih sve mogla ponoviti još 100 puta! Svi su bili toliko ljubazni, sve smo odradili kako treba i sve je prošlo u najboljem redu. A ne bi bilo tako da nisam pored sebe imala i podršku koja je sa mnom disala cijelo vrijeme. Osjećaj koji ne mogu ni opisati riječima, toliko maleno i nježno biće, a naše. Neopisiva ljubav. Najsretnija sam”, napisala je Cindy na Instagramu.

U nastavku se zahvalila svima na porukama podrške te je malenom poželjela dobrodošlicu na svijet.

Supružnici su tijekom travnja otkrili da očekuju dijete i to tijekom jedne emisije showa ‘Ples za zvijezdama’, u kojem je Sandi sudjelovao. Spol djeteta otkrili su nešto kasnije na zabavi koju su priredili upravo tim povodom.

Inače, Sandi Pego i Cindy Šoštarić su cijelu trudnoću dijelili na društvenim mrežama. Konkretno, često su sudjelovali u popularnim trendovima na TikToku, te su tako pratiteljima dali mali uvidu u sve što se događa. Osim takvih viralnih videa, Cindy je objavila i kako je uredila dječju sobu, a na Instagram Storyjima je i pratila tijek trudnoće.

 

Učitati još
Zatvori