Adventski vijenac za sve ljubitelje legića
Adventski vijenac za sve ljubitelje legića

Adventski vijenac za sve ljubitelje legića

Prošle nedjelje upalili smo prvu svjećicu na adventskom vijencu te je tako počelo službeno odbrojavanje do Božića. Advent je apsolutno najljepše doba u godini kojem se gotovo svi radujemo. Doba je to mira, zajedništva, ljubavi, topline i druženja. Osim toga, svakako je to i doba kada svoje domove volim ukrasiti blagdanskim detaljima i ukrasima, a adventski vijenac svakako su nam prvi na listi.

LEGO adventski vijenac

LEGO adventski vijenac

Osim divnih vijenaca koje svake godine možemo pronaći u ponudi domaće cvjećarnice, ove godine u obzir uzimamo i nešto drugačije opcije. Ako ste jedni od onih koji traže vijenac u zadnji čas, LEGO ima praktično rješenje. Nakon što nas je prošle godine osvojio božićni LEGO set iz filma Sam u kući, ove  godine oduševio nas je i s prekrasnim adventskim kalendarima. Posljednji u nizu kreativnih kockica jest LEGO adventski vijenac koji se može složiti na dva načina.

adventski vijenac LEGO

Praktično i kreativno rješenje za blagdane

Osim što može krasiti ulazna vrata ili zid, možete ga iskoristiti i kao adventski vijenac za stol sa svijećama od kockica. Vjerujemo da će oduševiti sve obožavatelje LEGO setova, ali i sve koji tragaju za nešto kreativnijim i drugačijim blagdanskim ukrasom za dom. Vjenčić dolazi s ilustriranim uputama, stoga ne bi trebalo biti prezahtjevno složiti ovaj fora vijenac koji se sastoji od 510 kockica. Ako vam se sviđa ova ideja, vijenac je dostupan je online po cijeni od 34,99 eura.

LEGO vjenčić
LEGO vijenac za blagdane
LEGO vijenac za božićne blagdane
LEGO adventski vijenac za stol

Foto: LEGO

Učitati još
Zatvori