LEGO ima fora božićno drvce koje možete složiti na dva načina
LEGO ima fora božićno drvce koje možete složiti na dva načina

LEGO ima fora božićno drvce koje
možete složiti na dva načina

Blagdansko raspoloženje sad je već vidljivo na svakom kutku, a i mi polako razmišljamo o uređenju interijera. Osim adventskih vjenčića, centralno mjesto u našem domu će svakako zauzeti božićno drvce. Ako ste jedni od onih koji božićno drvce kite prije Badnjaka i tražite nešto drugačije, LEGO ima praktično rješenje u kojem ćete uživati i vi i vaši klinci.

Omiljena razbibriga već godinama

Slaganje legaća omiljena je razbibriga koja budi kreativnost već godinama, a uveseljava mnoge diljem svijeta. LEGO nam često zaokuplja pažnju novim kolekcijama svestranih kockica. Nakon što nas je oduševio prekrasnim adventskim vijencem koji se može složiti na dva načina, u ponudi možete pronaći i LEGO božićno drvce.

LEGO božićno drvce

Kolekcija se sastoji od 748 kockica čiji je rezultat kreativna i praktična jelka ispunjena kuglicama, svijećama i zvijezdom na vrhu. Kad smo kod praktičnosti, od ponuđenih kockica možete odabrati želite li sastaviti jedno veliko drvce od 30 centimetara idi dva manja.

LEGO dva božićna drvca

Kreativan i praktičan ukras za dom

Za što god se odlučili, sigurni smo da ćete imati predivnu dekoraciju za vaš dom ili dječju sobu, a klinci će imati zabavu za cijele blagdane. LEGO je još jednom potvrdio zašto je omiljeni brend. Slaganje LEGO kockica omogućava nam da na neko vrijeme pobjegnemo u svijet mašte i probudimo svoju kreativnu stranu građenjem. Ovoga puta rezultat vašeg rada omogućit će vam da svoj dom ukrasite drvcem koje nikada neće uvenuti, a možete ga iskoristiti narednih godina.

LEGO božićno drvce na prozoru
LEGO dva božićna drvca

Foto: LEGO

Učitati još
Zatvori