Napokon možete kupiti LEGO set ‘Sam u kući’ koji je inače uvijek rasprodan
Napokon možete kupiti LEGO set ‘Sam u kući’ koji je inače uvijek rasprodan

Napokon možete kupiti LEGO set ‘Sam u kući’ koji je inače uvijek rasprodan

Postoje oni filmovi bez kojih ne možemo zamisliti Božić i blagdane i možemo ih uvijek iznova gledati. Jedan od takvi je svakako klasik u kojem glavnu ulogu ima snalažljivi dječak koji u borbi protiv kriminalaca uspije obraniti svoj dom nadmudrivši ih simpatičnim trikovima. Riječ je naravno o filmu Sam u kući. Film je to koji smo kao djeca vrlo rado gledali i uživali u simpatičnim dogodovštinama.

LEGO

LEGO set koji će probuditi nostalgična sjećanja

Koliko je film popularan i danas potvrđuje činjenica da se smišljaju razne igračke i dodaci s likovima i motivima iz filma, a isti se vrlo brzo rasprodaju. Na tu je ideju došao i Lego koji je pretprošlu godinu kreirao set koji sadrži prepoznatljivu kuću Kevina McCallistera. Ono što je posebno zanimljivo jest da se set, čim postane dostupan za kupnju, vrlo brzo rasproda. Međutim, dobra je vijest da je trenutno dostupan i možete ga kupiti po cijeni od 299,99 eura, a u kreiranju scena iz filma uživat će cijela obitelj.

Lego set Sam u kući, kuća otvorena
Lego set Sam u kući, kuća zatvorena

Stoga ako ste već u potrazi za božićnim darovima i idejama, svi ljubitelji ovog ultimativnog božićnog klasika koji svake godine gledamo s jednakim uzbuđenjem bit će oduševljeni ovim kockicama.

Set se sastoji od 3,955 dijelova i dolazi s ukupno pet figurica. Uz Kevina, tu si još i ‘Mokri banditi’, odnosno ‘Ljepljivi banditi’ Harry i Marv, Kevinova majka i susjed Marley. Naravno, cijela kuća preslika je one iz filma i prepuna poznatih detalja.

Uz ovaj set vezana je i jedna zanimljivost. Naime, dizajnirala ga je Hrvatica Antica Bračanov, a moramo priznati kako nas je set na prvi pogled vratio u djetinjstvo i probudio nostalgiju.

Lego set Sam u kući likovi
Lego set Sam u kući kombi

Set u čijem će slaganju uživati cijela obitelj

Kako stoji na LEGO web-stranici, set sadrži sve što vam je potrebno za organiziranje Kevinove lažne božićne zabave, podrumsku peć, sklopive police, žicu za bijeg od potkrovlja do kućice na drvetu, možete ponovno stvoriti nezaboravnu scenu s Kevinom i vodicom poslije brijanja, zalijepiti peglu na Marvovo lice i još mnogo toga. Cijela se kuća otvara poput kućice za lutke, svaka razina je odvojiva, a zidovi i krov se otvaraju radi lakšeg pristupa.

Ovaj film budi nostalgična sjećanja svaki put, a ne sumnjamo da ćete se ugodno osjećati kada budete kreirali vlastitu priču ovim LEGO kockicama. Sve detalje pronađite ovdje.

Lego set Marv
Lego set Sam u Kući Kevin
LEGO set
LEGO set Sam u kući
Lego set Sam u kući provalnici
Lego set Sam u kući pripreme
Lego set Sam u kući vodica za brijanje
Lego set Sam u kući Marv i Harry
Lego set Sam u kući, bijeg
Lego set Home alone

Foto: Lego

Učitati još
Zatvori