Šarene plate s narescima u obliku adventskog vijenca božićni su must have
Šarene plate s narescima u obliku adventskog vijenca božićni su must have

Šarene plate s narescima u obliku adventskog
vijenca božićni su must have

Neodoljive, šarene plate u obliku adventskih vjenčića točno su ono što treba svakom novogodišnjem partyju! Bilo da organizirate veliki party, igranje društvenih igara i gledanje božićnih filmova, ili pak radite svečanu večeru, s ovim ne možete pogriješiti. Prekrasne su, elegantne i primamljive, a bez sumnje impresionirat će svakog gosta.

Osim slasnih zalogajčića za one gladne i znatiželjne, ovaj vijenac već i samim oblikom čini kreativan ukras za svaki blagdanski stol.

Ove plate, u svijetu popularne kao “Christmas carchuterie wreath” vrlo su jednostavne za izradu. Formu vijenca možete napraviti od grančica ružmarina, a zatim na njega poslagati što god želite; sir, šunku, salame, masline, krekere, orašaste plodove, umake i voće, a u slatkim varijantama možete se poigrati božićnim keksićima, čokoladicama i medenjacima. Dodatno možete podići ugođaj s još malo zelenila, grančicom timijana ili listićima lovora, kadulje ili bosiljka.

Ako vam ponestane inspiracije možete rekreirati neke od brojnih božičnih plata sa fotografija, a možda vam pritom na pamet padne i nešto sasvim novo i drugačije. Kakve god vjenčiće da napravite, mi vam garantiramo da će se o njima pričati cijelu večer!

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori