Pogodite tko je dobio najviše nominacija za nagradu Golden Globes

Pogodite tko je dobio najviše
nominacija za nagradu Golden Globes

Big Little Lies

Big Little Lies

Početkom godine očekujemo novu sezonu filmskih nagrada za koju smo se već počeli pripremati. Nominacije lagano pristižu, prvo za Critic’s Choice Awards koje često određuju smjer Oscara, a sada i malo neozbiljniji Golden Globes koji ne nosi toliku težinu, ali ga je isto tako nemoguće zanemariti. Pogotovo kad je riječ o serijama čija je industrija u posljednjih par godina narasla do nezamislivih razina.

Golden Globes 2018.

Dodjela Golden Globes nagrada održat će se 7. siječnja 2018. godine pod voditeljskom palicom Setha Meyersa, a nove nominacije podržale su neke od naših najdražih ostvarenja ove godine. Što se serija tiče u vodstvu s brojem nominacija je obožavana Big Little Lies, kojoj je upravo odobrena 2. sezona, s čak 6 nominacija. U najvažnijim kategorijama nominacije su dobili i Stranger Things, The Crown, The Handmaid’s Tale i The Marvelous Mrs. Maisel. No na popisu su gotovo sve serije koje smo obožavali u protekloj godini jer nominacije su zahvatile zaista širok dijapazon ostvarenja.

Golden Globes 2018.

The Shape Of Water

Što se filmova tiče, na vodećim pozicijama su novi fantastični film Guillerma del Torra – The Shape of Water koji također nosi 6 nominacija. Slijedi ga The Post s Tomom Hanksom i Meryl Streep, a tu su i Dunkirk, Call Me By Your Name, Lady Bird, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri i I, Tonya.

Jedva čekamo vidjeti hoće li naši favoriti zasluženo kući otići s nagradama! Cijeli popis nominacija nađite na službenoj Golden Globes stranici.

Foto: screenshot

Učitati još
Zatvori