The Garden slavi 4. rođendan svoje pivnice i časti pivom

The Garden slavi 4. rođendan svoje
pivnice i časti pivom

The Garden Brewery slavi četvrti rođendan svoje pivnice u velikom dvorištu u subotu 20. lipnja uz nastup Zagreb All Stars DJ-eva. Uz veliku obljetnicu i povratak događajima na otvorenom na Žitnjaku, Garden sve posjetitelje časti s pivom od 16:00 do 17:00 sati.

Glazbeni autoriteti na rođendanu Gardena

Zagreb Allstar postava izvođača bit će zadužena za glazbeni dio proslave. Ilija Rudman je house i disco autoritet, a uz Zuzu čini i Imogen Recordings. Felver je definirao zagrebačku klupsku scenu kao nitko do sada. LukadeLux vas tjera na ples uz selekciju od soula, preko housea, do funka. Nick & Pepi su dvojac iza hvaljene emisije Adriatic Coasting kroz koju predstavljaju bezvremensku glazbu.

Novouređeno dvorište

The Garden tim je obnovio dvorište koje krasi svježa trava, uz nove biljke i prostor za sjedenje, vrt nikad nije izgledao bolje. Moći ćemo uživati uz omiljene specijale poput Milkshake IPA ili klasične India Pale Ale. Moći ćemo probati i najnoviju suradnju sa švedskom Amundsen pivovarom s kojom su napravili Sour s borovnicama i lavandom, aromatičnim voćnim pivom tamne ljubičaste boje. Na njihovom točioniku možete naći neke od najinovativnijih piva koje možete popiti u Zagrebu i šire.

Druženje uz pivo i burgere

Dvorište The Garden Breweryja je prostor za opuštanje uz pivo koje možete probati odmah s izvora najbolje europske craft pivovare. Tu su i Submarine burgeri, puno sunca i sjajna glazba. Proslava četvrtog rođendana pivnice savršena je prigoda da provjerite sjajnu kombinaciju koja od samog otvorenja u jedinstvenom okruženju privlači zaljubljenike u pivo i glazbu. Ulaz je slobodan a svoj dolazak potvrdite na Entrio.hr.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori