The Garden Brewery virtualno predstavlja novo pivo koje možete dobiti besplatno

The Garden Brewery virtualno predstavlja novo
pivo koje možete dobiti besplatno

The Garden Brewery online predstavlja novo pivo Blueberry & Lavender Sour koje su skuhali u suradnji s Amundsen Bryggeri iz norveškog Osla. Prvo hrvatsko virtualno lansiranje pivske kolaboracije na rasporedu je ovog petka, 3. travnja, od 20:00 putem Facebook livea na stranici zagrebačke pivovare.

Citrusno i voćno, te puno aromatične lavande, novo pivo je jačine 5,2% alkohola, a suradnju s norveškom pivovarom će predstaviti Gardenov glavni pivar Pete Vick i direktor Tom O’Hara. Dvojac će uz testiranje piva i objašnjenje procesa odgovarati i na pitanja, a ideja je povezati se u novonastalim okolnostima, te nastaviti istraživati nova piva.

Nazdravite na virtualnom lansiranju

Tijekom cijelog ovog tjedna uz sve online narudžbe, kupci će dobiti i besplatnu limenku novog Blueberry & Lavender Soura kako bi s njime mogli nazdraviti na službenom virtualnom lansiranju, a potrebno je upisati kod BLUEBERRY prilikom završetka narudžbe.

Minimalna narudžba je paket piva od 24 limenke, a potrebno je naručiti najkasnije do 1. travnja do kraja dana, kako bi vam limenka novog piva stigla na kućni prag na vrijeme za njegovo online predstavljanje. The Garden Brewery dostavlja svoja piva besplatno po cijeloj Hrvatskoj, kao i u 25 zemalja EU, a prijavom na newsletter dobivate i 15% popusta na sljedeću narudžbu.

Prijavite se na Facebook događaju i pozovite osobu s kojom biste online popili pivo ovog petka, čime ulazite u izvlačenje za nagradni kupon za Gardenov webshop.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori