Tko je pobijedio na Rovinj Photodays 2015?

Tko je pobijedio na Rovinj Photodays 2015?

Predstavljeni su finalisti i pobjednici godišnjeg natječaja Rovinj Photodays 2015 te program festivala. Pobjednici po kategorijama su: u kategoriji Arhitektura je pobijedila Vera Hristovska, u kategoriji Moda pobijedila je Jelena Janković, u kategoriji Pejzaža Riccardo Muzzi, u kategoriji Portret Rodrigo Illescas, u kategoriji Akt/Tijelo Sandra Požun, u kategoriji Dokumentarna Marcho Lachi te u kategoriji Umjetnički koncept pobijedila je Marina Caneve.

6RPD_2015_kolaz_za_objavu_okomiti-page-001

Ovogodišnju selektorsku palicu međunarodnog fotografskog festivala Rovinj Photodays preuzeo je britanski profesor fotografije David Bate izdvojivši trideset i dvoje najzanimljivijih autora među 8500 radova iz ukupno 30 zemalja iz svih krajeva  svijeta prijavljenih na godišnji natječaj. Izložba njihovih radova bit će središnja točka događanja na festivalu koji će se održati 8. i 9. svibnja u Rovinju.

Jelena Janković, kategorija Moda

Jelena Janković, kategorija Moda

Osim referentnih izložbi kojima obiluje službeni program festivala, posjetitelji će imati priliku sudjelovati na nekoliko tematskih radionica i prezentacija te prisustvovati nizu stručnih predavanja, pregledima portfolija i foto izazovu.

foto1 post

Tjaša Kalkan, kategorija Arhitektura

Posebno izdvajamo susret s Brianom Rašićem, službenim fotografom Rolling Stonesa na foto-radionici/koncertu Soulfingersa te razgovor sa Davidom Bateom, ovogodišnjim glavnim selektorom.

Ino Zeljak, kategorija

Ino Zeljak, kategorija Portret

Ino Zeljak, kategorija Partret

Ino Zeljak, kategorija Partret

Više informacija o finalistima i programu festivala saznajte na photodays-rovinj.com.

Učitati još
Zatvori