Nova komedija koju od ovog četvrtka gledamo u kinima

Nova komedija koju od ovog
četvrtka gledamo u kinima

Friendsgiving film 2020.

Ovaj tjedan na velika platna dolazi komedija koja se bavi proslavom Dana zahvalnosti u uskom krugu obitelji. Friendsgiving ili u hrvatskom prijevodu Klopa, cuga i luđaci, posveta je popularnom američkom običaju gdje Dan zahvalnosti uz proslavu s obitelji, posebno treba obilježiti i s prijateljima. No među pozvanim i nepozvanim gostima u novom filmu čiji su producenti Ben Stiller i Malin Akerman, postoje pojedinci koji će napraviti sve što je u njihovoj moći da ovaj Dan zahvalnosti nitko neće zaboraviti.

Komediju je napisala i režirala Nicol Paone, a među glavnim glumcima su Malin Akerman, Kat Dennings, Jane Seymour i Jack Donnely.

Friendsgiving film 2020.

Klopa, cuga i luđaci

Abby se raduje mirnom i opuštenom Danu zahvalnosti koji će provesti sa svojom najboljom prijateljicom Molly. No, planovi za mirnu večer s puretinom ubrzo odlaze k vragu kada im se pridružuju novi Mollyin dečko i njezina osebujna majka. Ako na to dodamo i par nepozvanih gostiju koji se pojavljuju na večeri, uključujući Mollynu staru ljubav koji je ujedno i šaman te veseli gay trojac večera će se pretvoriti u zabavu koja će se dugo pamtiti.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori