Što je to abecedno dejtanje? Novi kreativni trend mogao bi začiniti vašu vezu
Što je to abecedno dejtanje? Novi kreativni trend mogao bi začiniti vašu vezu

Što je to abecedno dejtanje? Novi kreativni
trend mogao bi začiniti vašu vezu

A je za akvarij.

B je za biciklizam.

C je za craft pekaru…

I tako do slova Ž. O čemu mi to sad pričamo? Naišli smo na novi TikTok trend koji dejtanje čini zabavnijim i slađim. Ako iz prve rečenice ne znate o kojem trendu je riječ, dopustite da vam ga predstavimo. Abecedno dejtanje kreativni je trend koji je romantične večere uz svijeće stavio u drugi plan.

abecedno dejtanje

Što je abecedno dejtanje?

Abecedno dejtanje je kreativni koncept spoja koji podrazumijeva planiranje aktivnosti ili izlazaka po abecednom redu, odnosno određivanje događaja ili aktivnosti za svako slovo abecede kao način za dinamično i zabavno provođenje vremena zajedno. Umjesto da se upustite u rutine večera ili Netflix and chilla, ovaj trend donosi dozu kreativnosti i iznenađenja u vaš ljubavni život.

Često nam uvijek padaju iste ideje gdje otići na dejt, stoga nije teško upasti u monotoniju. U svijetu dejtanja gdje su aplikacije za upoznavanje i casual veze postale standard, abecedno dejtanje nudi osvježavajuću alternativu. Zato je ono odlična ideja da malo začinite izlaženje s dečkom ili curom!

abecedno dejtanje

TikTok trend

Što je još bolje, abecedno dejtanje omogućuje vam da se upustite u različite vrste aktivnosti i istražite razne lokacije. Od avanturističkih izleta do opuštajućih popodneva u zoološkom vrtu, svaki izlazak predstavlja priliku za novo iskustvo. Zato se oprostite od predvidljivih dejtova, s ovim trendom stalno ćete se imati nečemu radovati i nešto iščekivati.

Mnogi parovi pohitali su za ovim trendom, čemu svjedoče more TikTok videa na tu temu te činjenica da #alphabetdating ima preko 140 milijuna pregleda. Znači stvar je samo da odaberete aktivnosti koje počinju s određenim slovom abecede. Hoćete li se držati redoslijeda abecede ili preskakati slova kako vam paše, na vama je. Neki parovi napravili su i svoje verzije trenda. Tako smo na TikToku vidjeli da, osim aktivnosti, možete napraviti i cijeli dan u znaku nekog slova.

U nastavku vam donosimo neke naše ideje abecednog dejtanja s kojim možete učiniti spojeve zanimljivijima.

@loizzaray

Okay here’s B for real😂 follow along our journey & keep giving us suggestions! #couplestiktok #dateideas #alphabetdate #datenightideas #boyfriend #girlfriend #alphabetdating

♬ always sped up - pants
@bradandmill

We started alphabet dating ✨ Give us date ideas for the rest of the alphabet! ~ O - Obstacle Course Date🤸‍♀️ #alphabetdating #alphabetdates #alphabetdatingchallenge #dateideas #dateday #fundateideas #couplegoals

♬ I'll Be Around (feat. Timbaland) (Radio Mix) - Cee-Lo

Ideje za abecedni dejt

A – avanturistički park

B – botanički vrt

C – craft pekara

Č – odlazak na čaj

Ć – odlazak na ćevape

D – društvene igre

Đ – izlet u Đakovo

DŽ – radionica izrade džema

E – escape room

F – filmska večer kod kuće

G – zajednički gaming

H – hiking izlet

I – izložba

J – jedrenje

K – kino

L – laser tag

LJ – ljetni festival

M – muzej

N – izlet u nacionalni park

NJ – posjet Njivicama, u blizini Plitvica

O – izrada origamija

P – planinarenje

R – roštilj

S – slikanje u prirodi

Š – šoping

T – tenis

U – učenje novog jezika

V – posjet vinogradu, wine tasting

Z – zoološki vrt

Ž – žongliranje

Foto: Pexels

Učitati još
Zatvori