Stigao nam je prvi trailer za jednu od najvećih Netflix poslastica koja izlazi točno na Božić

Stigao nam je prvi trailer za jednu od najvećih Netflix poslastica koja izlazi točno na Božić

Nakon poklona i bogatog doručka, božićno će nam jutro uljepšati nova serija Shonde Rhimes, ujedno njezina prva serija na Netflixu – ‘Bridgerton.’ Već nam je prvi teaser koji je izašao prije mjesec dana dao naslutiti da ćemo u ekspresnom roku izbingeati ovu vizualno prekrasnu i izuzetno intrigantnu priču. Samo tjedan dana prije nego što izađe na Netflixu, stigao nam je prvi službeni i cijeli trailer zbog kojeg se Božiću još više veselimo.

Ništa nije bolje od povijesne drame u božićno doba, iako je zapravo radnja smještena na ljeto 1813. godine. Skandal za skandalom i puno drame i humora lansirat će, očekujemo, ovu seriju na prvo mjesto u trendingu na Netflixu. ‘Bridgerton’ se temelji na serijalu romantičnih romana Julije Quinn, a neka od lica koja se pojavljuju su Phoebe Dynover, Rege-Jean Page pa čak i legendarna Julie Andrews koja će odraditi naraciju.

Došlo je vrijeme kad bi muškarci i žene iz bogatih obitelji trebali pronaći potencijalne partnere koji su prikladni statusom. Fokusirani smo na protagonisticu Daphne Bridgerton, najstariju kći moćne obitelji iz Bridgertona, kojoj potraga za mužem mora biti prioritet. Daphne se nada da će kao i svoji roditelji uspjeti pronaći nekoga tko će joj se zaista svidjeti i u koga će se zaljubiti. No, njezin stariji brat ne slaže se ni sa jednom od opcija. Kad u njezin svijet ušeta netipični vojvoda od Hastingsa, o kojem se priča koješta, Daphneina se potraga za suprugom drastično mijenja. Radnja obilježena skandalima, romantikom i napetim odnosima u Bridgertonu podsjeća na seriju ‘Downton Abbey’, ali – kako se već šuška- s dodatkom ‘Očajnih kućanica.’

Osim ‘Bridgertona’, ovdje smo izvdojili čitav niz najboljih serija u prosincu.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori