Iris Cekuš i Pedro Soltz očekuju drugo dijete
Iris Cekuš i Pedro Soltz očekuju drugo dijete

Iris Cekuš i Pedro Soltz
očekuju drugo dijete

Jedna od naših najuspješnijih manekenki Iris Cekuš i njezin suprug Pedro Soltz upravo su objavili da očekuju drugo dijete. Oboje su na svojim profilima objavili fotografiju ultrazvuka, a u opis su stavili: “We’ve been keeping a secret”, odnosno da su dosad čuvali jednu tajnu.

Objavljenu fotografiju s ultrazvuka drže njih dvoje i njihova desetogodišnja kćer Lara. Iris i Pedro nisu otkrili nikakve druge detalje, a u komentarima se nižu čestitke. Među prvima koji su im čestitali su Lucija Lugomer, Albina, Dora Predojević i mnogi drugi.

Iris i Pedro, zaljubili su se 2010. godine, a vjenčali su se šest godina kasnije. Razlika između njihovo dvoje djece tako će biti gotovo 11 godina, a Lara će biti prava velika sestra. Ovaj naš manekenski par vječito je zaposlen, što snimanjima u Lijepoj našoj, to u inozemstvu. Iris Cekuš i Pedro Soltz ponovno su došli u fokus javnosti nakon što se Pedro natjecao u showu Ples sa zvijezdama.

Podsjećamo, Cekuš iza sebe ima uspješnu međunarodnu manekensku karijeru, a okušala se i u voditeljskim vodama. Ova rođena Zagrepčanka sa 16 godina je otputovala u Milano kako bi snimila fotografije za svoj prvi book, a nakon toga je jurila od jednog kastinga do drugog. Tako nekako je izgledao početak njezine bogate karijere.

Pedro Soltz, pak, zbog Iris se doselio u Hrvatsku. Upoznali su se u Italiji, tamo su neko vrijeme živjeli te se tamo i rodila njihova kćer Lara. Njega je jedan američki časopis 2013. godine proglasio najseksi muškarcem na svijetu.

FOTO: Instagram (@iriscekus)

Učitati još
Zatvori