Proveli smo dan s Pedrom Soltzom
Proveli smo dan s Pedrom Soltzom

Proveli smo dan s Pedrom Soltzom

Kada ne putuje i ne snima modne kampanje po svijetu, brazilski model i pobjednik ovogodišnjeg hrvatskog plesnog showa Ples sa zvijezdama, Pedro Soltz, provodi svakodnevicu baš poput svih. Jutarnja kava, trening, ples i druženje sa suprugom i kćeri. Pritom mu je najvažnije da se osjeća udobno i opušteno, kako u svom domu, tako i vani.

“Često putujem zbog snimanja, ali kad sam napokon doma, najvažnija mi je udobnost i opuštenost. Udobne tenisice olakšavaju mi da sve stignem i da mi slobodni dani prolaze u lakšem ritmu”, ističe Pedro.

Trening je sastavni dio njegovog dana, a najčešće ga provodi u prirodi ili u plesnoj dvorani.

“Ples? Ples je u meni probudio nešto posve novo. Svakako nastavljam plesati, a nadam se da će mi se u tome pridružiti i moje cure.”

Iris i Lara njegova su najveća životna podrška, a Skechers ARCH FIT tenisice podrška u svakodnevnim aktivnostima.

Udobnost i podrška kroz cijeli dan

Skechers ARCH FIT tenisice odlikuju se jedinstveno dizajniranom i patentiranom potporom stopalu i oblikom razvijenim na temelju 20 godina podataka i 120 000 skeniranja različitih stopala. Skechers ARCH FIT tenisice smanjuju šok i opterećenje za stopala. Također povećavaju disperziju težine, a osim što su lagane i meke, podrška su vašim svakodnevnim aktivnostima.

Kvalitetne i udobne tenisice koje se lako uklapaju u različite stilove i svakodnevne aktivnosti, od poslovnog sastanka do treninga, spadaju u bezvremenske komade obuće i sastavni dio svačijeg ormara!

Pedro Soltz

Skechers je američki brend koji je osvojio svijet. Tajna njihova uspjeha krije se prvenstveno u nevjerojatnoj udobnosti, a potom i u vrhunskoj kvaliteti. Svojim modelima, uz kvalitetu, dodijelili su i vrlo moderan i trendi izgled. Tako su postali jedan od najpoželjnijih brendova za djecu i odrasle.

Svi modeli Skechers Arch fit tenisica dostupni su u Skechers trgovinama te u online trgovinama Skechers partnera. U shopping centru Z, u Zagrebu možete naći ekskluzivnu Skechers trgovinu koja prvi puta u Hrvatskoj nudi i Skechers tekstil. Uživaj u Skechers total look-u namijenjen prvenstveno komforu i udobnosti.

Za više informacija zapratite Skechers Facebook i Instagram stranicu.

Pedro Soltz

FOTO: PR

Učitati još
Zatvori