Svi proizvodi iz kupaonice Hailey Bieber od sada se mogu naručiti
Svi proizvodi iz kupaonice Hailey Bieber od sada se mogu naručiti

Svi proizvodi iz kupaonice Hailey Bieber
od sada se mogu naručiti

Izgleda da čega god se Hailey Bieber uhvati postane popularno u vrlo kratkom vremenu. Ova mlada zvijezda, nekadašnji model, osvojila je srca brojnih pratitelja – što zbog svoje osobnosti, što zbog dobrote i jednostavnosti kojom zrači.

Njezin je stil jednostavan i lako se može kopirati, pa je to jedan od razloga zašto se često nađe u centru pozornosti.

Poduzetnički duh

Da ima smisla za business, pokazuje i činjenica da ima i svoju YouTube kanal na kojemu dijeli savjete o njezi kože, make up rutini, a posebnu pozornost privukla je i njezina emisija u kojoj ugošćuje poznata lica.

Naime, Hailey je u jednom razgovoru rekla da je željela stvoriti svoj YouTube kanal kako bi mogla kontrolirati vlastitu priču i pokazati gledateljima tko je ona zapravo – a ne verziju nje koju su stvorili mediji ili o kojoj se šuška na društvenim mrežama.

Osim što postavlja trendove u svijetu mode i ljepote, osnivačica je beauty brenda Rhode koji je privukao pažnju velikog broja njezinih pratitelja. Naime, čim su proizvodi pušteni u prodaju, rasprodani su istoga trenutka.

Ako ste ikada gledali YouTube emisiju Hailey Bieber Who’s In My Bathroom?, imam uzbudljive vijesti. Sada možete svoju kupaonicu preurediti i ukrasiti detaljima kakvi se nalaze u kupaonici u kojoj se snima emisija, a sve zahvaljujući Pottery Barnu, navodi Cosmopolitan.

Ako ste među onima koji još uvijek nisu čuli ili gledali emisiju, evo nekoliko informacija. Hailey razgovara sa slavnim ličnostima poput Kendall Jenner i Emily Ratajkowski u svojoj kupaonici (jer zašto ne?). Tijekom razgovora saznajemo razno razne zanimljivosti o gostima. No da bi emisija bila zanimljivija, i Hailey i gost igraju zanimljive i zabavne igre, uživaju u grickalicama i piju poznata pića, sve ono što mi ‘smrtnici’ inače radimo u drugim prostorijama u kući.

Uredite kupaonicu

Stoga, ako ste planirali preurediti kupaonicu, ali još uvijek nemate ideju kako, inspirirajte se ovom iz emisije i iskoristite neke detalje pri uređenju.

Iako se donedavno emisija snimala u njezinoj pravoj kupaonici, produkcija emisije Who’s In My Bathroom? odlučila je preseliti u posebno izgrađen set u Hollywoodu. Kako bi ambijent izgledao ugodno i podsjećao na dom, Pottery Barn potrudio se i uredio je prostor te stvorio udoban ambijent u kojem mogu uživati Hailey i njezini gosti. Detalji i predmeti sada su dostupni i mogu se naručiti preko web-stranice.

Novi dekor kupaonice debitirao je tijekom Haileyine najnovije emisije Who’s In My Bathroom? u kojoj je ugostila Gwyneth Paltrow. Budući da ne možemo naručiti proizvode u Hrvatsku, u nastavku donosimo nekoliko sličnih proizvoda kojima možete urediti kupaonicu

Foto: Instagram, Youtube, Zara Home, IKEA

Učitati još
Zatvori