Danas će Rhode Skin imati veliki restock svih proizvoda
Danas će Rhode Skin imati veliki restock svih proizvoda

Danas će Rhode Skin imati veliki
restock svih proizvoda

Temeljita i zdrava briga o koži postala je imperativ današnjice. Ako itko zna kako održati zdravu barijeru kože onda je to Hailey Bieber. U zadnje vrijeme pojavljuje se sve više skincare brendova osnovanih od strane celebrityja, a jedan od njih je Rhode Skin. Rhode Skin brend je Hailey Bieber, a početak ove priče seže u 2019. godinu kada je sve krenulo u realizaciju. Hailey ističe kako je primarni fokus brenda na skincare proizvodima koji su kreirani za svaki tip kože.

Kako i ona sama kaže, potraga za idealnim proizvodom zna biti izazovna, ali jednom kada nađete proizvod koji vam odgovara on postaje vaš holy grail proizvod. Ono što je Hailey u samom početku bilo bitno je stvoriti brend cjenovno pristupačne kozmetike koju ćete sa zadovoljstvom uvrstiti u svoju beauty rutinu.

Asortiman se sastoji od gel seruma na bazi peptida, hidratantne kreme s antioksidansima i peptidima za jačanje kožne barijere te tri vrste balzama za usne s peptidima kao glavnim sastojcima. Linija je cjenovno pristupačna s maksimalnom cijenom proizvoda do 30$.

Hidratacija i sočan sjaj kože

Nažalost, proizvodi su trenutno dostupni samo u SAD-u, a glavni fokus je hidratacija i sočan sjaj kože. Bilo kako bilo, jedva čekamo lansiranje na europsko tržište. Za više informacija možete se pretplatiti na newsletter službene stranice Rhode Skin.

Učitati još
Zatvori