Ovog ljeta nosi se glazed-donut manikura
Ovog ljeta nosi se glazed-donut manikura

Ovog ljeta nosi se
glazed-donut manikura

Posljednje dvije godine minimalistički stil u prvom je planu. Naša se svakodnevna beauty rutina promijenila pa je naglasak na prirodnijem looku. S toplijim vremenom teški makeup zamijenili smo laganim prozračnim proizvodima koji hidratiziraju i štite našu kožu.

Osim kože, dodatnu pažnju posvećujemo noktima koji su ljeti, zbog prozračnije obuće, izloženiji očima javnosti. Tada najčešće eksperimentiramo s vibrantnim i jarkim bojama te upečatljivijim manikurama. Međutim, ovoga ljeta nam je za oko zapela glazed-donut manikura.

Kako se radi glazed-donut manikura?

Kao što samo ime govori, riječ je o manikuri čiji finalni sloj podsjeća na glazuru američkih krafni. Naravno, i ovaj je trend pokrenula Hailey Bieber koja se tijekom posljednjih godina afirmirala kao „it“ djevojka kada je u pitanju prirodan i njegovan izgled. Glazed-donut manikuru prvi je put nosila na Met Gali 2022., a kreirao ju je njezin maniker Zola Ganzorigt i to sasvim slučajno kada je predložio da preko nježno roze stavi tanki sloj laka s kromiranim završetkom koji podsjeća na prašinu.

Kromirani nokti jedan su od najvećih ljetnih trendova, no većina se odlučuje za odvažne nijanse poput srebrne, ljubičaste, zlatne i zelene. Ipak, nama je draži ovaj nježniji i prirodniji izgled koji daje zdrav i uredan izgled. Zbog jednostavnosti kreiranja manikure, ne sumnjamo kako ćemo i ovaj trend koji je pokrenula Hailey sve češće viđati na noktima.

Foto: Instagram

Preporuka

Zatvori