Znamo kako da sami doma napravite Hailey Bieber manikuru
Znamo kako da sami doma napravite Hailey Bieber manikuru

Znamo kako da sami doma napravite
Hailey Bieber manikuru

Posljednje dvije godine minimalistički stil u prvom je planu. Naša se svakodnevna beauty rutina promijenila pa je naglasak na prirodnijem looku. S toplijim vremenom teški makeup zamijenili smo laganim prozračnim proizvodima koji hidratiziraju i štite našu kožu.

Osim kože, dodatnu pažnju posvećujemo noktima koji su ljeti, zbog prozračnije obuće, izloženiji očima javnosti. Tada najčešće eksperimentiramo s vibrantnim i jarkim bojama te upečatljivijim manikurama. Međutim, ovoga ljeta nam je za oko zapela glazed-donut manikura.

Kako se radi glazed-donut manikura?

Kao što samo ime govori, riječ je o manikuri čiji finalni sloj podsjeća na glazuru američkih krafni. Naravno, i ovaj je trend pokrenula Hailey Bieber koja se tijekom posljednjih godina afirmirala kao „it“ djevojka kada je u pitanju prirodan i njegovan izgled. Glazed-donut manikuru prvi je put nosila na Met Gali 2022., a kreirala ju je njezina manikerka Zola Ganzorigt i to sasvim slučajno kada je predložila da preko nježno roze stavi tanki sloj laka s kromiranim završetkom koji podsjeća na prašinu.

Kromirani nokti jedan su od najvećih ljetnih trendova, no većina se odlučuje za odvažne nijanse poput srebrne, ljubičaste, zlatne i zelene. Ipak, nama je draži ovaj nježniji i prirodniji izgled koji daje zdrav i uredan izgled. Zbog jednostavnosti kreiranja manikure, ne sumnjamo kako ćemo i ovaj trend koji je pokrenula Hailey sve češće viđati na noktima.

Kako doma napraviti ovakvu manikuru?

Najvažnije je da nabavite prave lakove. Trebat će vam neki u mliječno bijeloj, rozoj ili nude nijansi i onaj kromirani. U salonima bi vam nokte “ispolirali” krom prahom i nanijeli top coat, ali s obzirom na to da gotovo nitko od nas doma nema lampu da se to sve zapeče kao u salonima, poslužit će i lakovi.

Srećom, radi se o popularnim nijansama i nećete morati previše tražiti. Nokte pripremite kako i inače, zatim prvo nanesite mliječni lak, pustite da se osuši i nanesite ovaj kromirani. Na sve to možete nanijeti i prozirni lak kako bi manikura dulje trajala. U nastavku donosimo i proizvode s kojima možete postići ovaj look.

Učitati još
Zatvori