Kako je Grinch ukrao Primark – najslađa božićna kolekcija koju želimo
Kako je Grinch ukrao Primark – najslađa božićna kolekcija koju želimo

Kako je Grinch ukrao Primark – najslađa
božićna kolekcija koju želimo

Irski brend Primark nam je najbliže nego ikad. Nalazi se u Ljubljani pa nam se nekako se sve više pojavljuje na radaru. U doba obilaženja susjednih nam zemalja zbog adventskih događanja koja su sve bliža, posjet ovoj trgovini nije tako neizvediv.

Grinch božićna kolekcija

Ovoga puta pažnju nam je privukla Grinch kolekcija. Krenite na putovanje u Whoville s tematskim božićnim dekorom, odjećom i kostimima s likom Grincha — što može biti i savršen anti-božićni poklon. Utoplite se u Grinch pidžami, neka vam stopala ostanu topla u Grinch papučama i svakako ukrasite svoju kuću s Grinch božićnim dekoracijama. U kolekciji možete pronaći i razne majice i džempere za cijelu obitelj, kao i preslatke igračke pa sve do šalica iz kojih možete ispijati omiljeni topli napitak.

Grinch pidžama_Primark
Grinch kolekcija, Primark_web (15)

Ukrasi koji nas vraćaju u djetinjstvo

Sigurni smo kako se dobro sjećate blagdana iz djetinjstva i zajedničkih ukrašavanja koji su nekada bili mnogo skromniji nego danas. Blagdanski su ukrasi tada bilo puno jednostavniji, a prevladavali su crveni, zlatni i zeleni detalji te oni s kariranim uzorkom.

Stoga u ovoj božićnoj kolekciji možete pronaći savršene detalje koje će i vaši mališani sigurno obožavati.

dječje božićne dekoracije_Primark
dječje božićne dekoracije_Primark (5)
dječje božićne dekoracije_Primark (2)

Nostalgični božićni detalji

Primark je ove sezone svojim kupcima odlučio ponuditi nešto drugačije i predstavio svoju božićnu kolekciju koja je stvoren za one koji vole nešto drugačije, a opet tradicionalne ukrase! U njihovoj ponudi možete tako pronaći ukrase u obliku omiljenih animiranih i filmskih junaka kao i ukrase različitih oblika i veličina što im daje osobni pečat i dozu šarma. Iako danas na policama trgovina možemo pronaći velik izbor različitih i šarenih ukrasa, moramo priznati kako oni tradicionalni ipak imaju svoje posebne čari!

 

Cjelokupnu kolekciju možete pronaći i na službenoj Primark stranici na kojoj ujedno možete i naručiti svoje favorite, a u nastavku smo izdvojili naše!

Foto: Primark

Učitati još
Zatvori