Još stignete skoknuti do Primarka po najšarenije ukrase za bor
Još stignete skoknuti do Primarka po najšarenije ukrase za bor

Još stignete skoknuti do Primarka po
najšarenije ukrase za bor

Irski brend Primark nam je najbliže nego ikad. Nalazi se u Ljubljani pa nam se nekako se sve više pojavljuje na radaru. U ovo doba obilaženja susjednih nam zemalja zbog adventskih događanja, posjet ovoj trgovini nije tako neizvediv.

Ukrasite bor kuglicama različitih oblika

Ovoga puta pažnju su nam privukle božićne kuglice za bor. Sigurni smo kako se dobro sjećate blagdana iz djetinjstva i zajedničkih ukrašavanja koji su nekada bili mnogo skromniji nego danas. Blagdanski su ukrasi tada bilo puno jednostavniji, a prevladavali su crveni, zlatni i zeleni ornamenti te oni s kariranim uzorkom.

Osim toga bor su krasili ukrasi različitih oblika i veličina što mu je dalo osobni pečat i dozu šarma. Iako danas na policama trgovina možemo pronaći velik izbor različitih i šarenih ukrasa, moramo priznati kako oni tradicionalni ipak imaju svoje posebne čari!

Ukrasi za bor u obliku omiljene hrane i pića

To dobro zna i Primark koji je ove sezone svojim kupcima odlučio ponuditi nešto drugačije i predstavio svoju božićnu kolekciju koja je stvoren za one koji vole nešto drugačije, a opet tradicionalne ukrase! U njihovoj ponudi možete tako pronaći kuglice u obliku pizze, orašara, donuta i još mnogo drugih.

Cjelokupnu kolekciju možete pronaći i na službenoj Primark stranici na kojoj ujedno možete i naručiti svoje favorite, a u nastavku smo izdvojili naše favorite!

Foto: Primark, Pexels, Unsplash

Učitati još
Zatvori