Genijalne Primark kuglice za bor u obliku Mickeya Mousea

Genijalne Primark kuglice za bor u
obliku Mickeya Mousea

primark-kuglice-5

Bliži se kraj prosinca i sad je već krajnje vrijeme da ozbiljno počnemo razmišljati o ukrasima za Božić i kuglicama koje će ove godine krasiti naš bor. To znaju i brendovi pa na police svojih trgovina izbacuju sve više i više detalja za dom, a kao što smo već pisali, među njima su jako često i high street modni brendovi koji su u svoju ponudu uvrstili Home liniju.

primark-kuglice-4

Mickey Mouse kuglice za bor

Pa tako i omiljeni Primark na svojim policama ima sve što vam treba za ukrašavanje doma ovih blagdana. Najveći adut svakako su im Disney kuglice kojih ima nekoliko vrsta – veće od šake kuglice Mickeya i Minnie Mouse u nekoliko boja svakako će privući pozornost kad zasjaju na vašem boru. Sve ih krase prepoznatljive uši, a jedan je par presvučen i klasičnim crno-crveno-bijelim detaljima po kojima su ovi likovi i poznati.

primark-kuglice-3

U ponudi je i set kuglica srednje veličine presvučen prugicama i šljokicama, te sasvim minijaturne kuglice koje su upotpunjene poznatim oblikom Mickeyevih rukavica.

Primark i Disney motivi

Drugi Disneyevi crtići dodatna su tema koja se može naći u Primarku pa su tu kuglice s likom Olafa iz Frozen ili, primjerice, dizajn posvećen Ljepotici i Zvijeri.

I dok Primark nažalost nema web-shop, dok čekamo onu u Ljubljani, najbliže fizičke trgovine ostaju u Austriji i Italiji. A sve što vas dodatno zanima o kuglicama možete doznati ovdje.

primark-kuglice-2 primark-kuglice-1

Foto: Mickey Mouse

Učitati još
Zatvori