Božićne dekoracije iz Primarka su definitivno najveseliji odabir ove godine

Božićne dekoracije iz Primarka su
definitivno najveseliji odabir ove godine

Primark božićni ukrasi 2020

Čini se kao da smo već u potpunosti uronili u Božić, htjeli mi to ili ne. Gotovo svi high street brendovi koji u ponudi imaju dekoracije za dom unazad desetak dana su lansirali ovogodišnje blagdanske kolekcije. Pisali smo o ponudi Zare Home, H&M Homea te, naravno, o IKEA asortimanu koji izlazi iz high street kategorije ali je nezaobilazan. A i omiljeni Marinski Heartmades imaju divne nove kuglice u ponudi.

Primark božićni ukrasi 2020

Božićne dekoracije iz Primarka

Svake godine obavezno zavirimo u Primark online shop iako proizvodi tehnički nisu dostupni u Hrvatskoj, no otkad je poznati lanac otvorio trgovinu u Sloveniji malo nam je lakše posjetiti ju i provjeriti što je na raspolaganju. Ova je godina malo drugačija što se tiče putovanja preko granica, ali situacija se iz dana u dan mijenja pa jednodnevni izlet do Ljubljane nije neizvediv uz malo planiranja.

Primark uvijek puca na vrlo svidljive i simpatične ukrase pa tako i ove godine u ponudi imaju kuglice i vijence s Mickeyem Mouseom, Harryjem Potterom i drugim likovima iz crtića te nekoliko simpatičnih kuglica u obliku poštanskog sandučića, snjegovića, bora, poklona i slično.

Ako volite da vam bor izgleda razigrano, s brojnim različitim kuglicama koje zajedno tvore jednu cjelinu, onda zavirite u Primark. U nastavku donosimo nama najsimpatičnije kuglice.

Foto: Primark

Učitati još
Zatvori