Lego ima nove prekrasne biljke koje nikada neće uvenuti
Lego ima nove prekrasne biljke koje nikada neće uvenuti

Lego ima nove prekrasne biljke koje
nikada neće uvenuti

Lego kocke mnogima su najljepša uspomena iz djetinjstva, no popularni legići nisu samo dječje igračke već i ozbiljni kolekcionarski primjerci koje vole slagati i odrasli. Lego već godinama lansira setove za najveće entuzijaste koji su ujedno su i lijepi dekorativni dodaci interijeru.

Lego Botanical Collection

Lego cvjetna kolekcija

Jedan od posljednjih u nizu je Lego Botanical Collection kreirana specifično za odrasle, kao jedan od načina opuštanja jer je fokus na kreativnosti i zadovoljstvu kada složite vlastiti aranžman. Osim toga, većina dijelova je izrađena od reciklirane šećerne trske što daje eco-friendly dimenziju setu.

U ovoj kolekciji nalazi se više vrsta cvjetnih setova. Nju su do sada činili buket cvijeća, orhideja, rajska ptica, bonsai, sukulenti, ruže, tulipani i suncokreti. Međutim, na kraju ove godine obradovala nas je vijest kako će početkom nove godine ova kolekcija postati bogatija za tri predivna seta.

Lego kao trajni ukras u domu

Ideja je da se po završetku slaganja seta cvjetni LEGO aranžman izloži u obliku trajnog dekora, a kao što vidite na fotografijama cvijeće izgleda vrlo uvjerljivo. Naime danska kompanija iz godine u godine fanove diljem svijeta oduševljava svojim kreativnim kolekcijama. Ništa manje očaravajuće ne djeluje niti ovaj set. Ako volite biljke, sigurno će vam se svidjeti ovaj novi dodatak Botanical Collection setovima popularnih kockica.

Noviteti u 2023. godini

Već prvog dana siječnja u prodaju stiže buket od dva bijela i dva žuta narcisa kojeg čini 216 dijelova.

Druga dva, nešto veća seta, u prodaju stižu prvog dana veljače. Buket poljskog cvijeća činit će 939 dijelova, dok će se aranžman suhog cvijeća sastojati od 812 dijelova.

Oba seta donose neke nove elemente koje će oni najmaštovitiji vješto pretočiti u zanimljive vlastite kreacije koje će zablistati u domovima. Budući da je u pitanju cvijeće koje nikada neće uvenuti, odličan je način na koji možete unijeti dašak prirode u svoj dom.

Ako je i vama ova kolekcija zapela za oko, na službenoj Lego stranici možete pronaći nešto i po vašem ukusu.

Foto: LEGO, Instagram

Učitati još
Zatvori