LEGO lansirao novu fora cvjetnu kolekciju
LEGO lansirao novu fora cvjetnu kolekciju

LEGO lansirao novu fora cvjetnu kolekciju

Lego kocke mnogima su najljepša uspomena iz djetinjstva, no popularni legići nisu samo dječje igračke već i ozbiljni kolekcionarski primjerci koje vole slagati i odrasli. Lego već godinama lansira setove za najveće entuzijaste koji su ujedno su i lijepi dekorativni dodaci interijeru.

Lego Botanical Collection

Lego cvjetna kolekcija

Jedan od posljednjih u nizu je Lego Botanical Collection kreirana specifično za odrasle, kao jedan od načina opuštanja jer je fokus na kreativnosti i zadovoljstvu kada složite vlastiti aranžman. Osim toga, većina dijelova je izrađena od reciklirane šećerne trske što daje eco-friendly dimenziju setu.

U ovoj kolekciji nalazi se više vrsta cvjetnih setova. Nju su do sada činili buket cvijeća, orhideja, rajska ptica, bonsai, sukulenti, ruže, tulipani i suncokreti. Međutim, ova kolekcija postala je bogatija za još nekoliko setova.

Lego kao trajni ukras u domu

Ideja je da se po završetku slaganja seta cvjetni LEGO aranžman izloži u obliku trajnog dekora, a kao što vidite na fotografijama cvijeće izgleda vrlo uvjerljivo. Naime danska kompanija iz godine u godine fanove diljem svijeta oduševljava svojim kreativnim kolekcijama. Ništa manje očaravajuće ne djeluje niti ovaj set. Ako volite biljke, sigurno će vam se svidjeti ovaj novi dodatak Botanical Collection setovima popularnih kockica.

Noviteti u 2024. godini

Kako bismo lakše podnijeli ove hladne i tmurne dane i uljepšali svoj dom te se dobro zabavili, LEGO u ponudi ima buket ruža i trešnjin cvijet koji izgledaju prekrasno. Budući da je Valentinovo blizu, evo originalne ideje kojom možete iznenaditi svoju bolju polovicu.

LEGO japanska trešnja

Za Valentinovo poklonite LEGO buket ruža

LEGO buket crvenih ruža s gipsofilama sastoji se od desetak crvenih ruža, uključujući 4 u punom cvatu, 4 u cvatu i 4 u pupoljcima, s dugim zelenim stabljikama i 4 grančice gipsofile s malim bijelim cvjetovima. Ovaj bezvremenski set sastoji se od 822 kockice.

LEGO setovi buketa (1)

Cvijet trešnje

Set cvijet japanske trešnje sastoji se od 2 grančice trešnjinog cvijeta u nijansama bijele i ružičaste i uključuje 438 LEGO kockice.

 

LEGO setovi buketa (5)
LEGO setovi buketa japanska trešnja (4)

Oba seta donose neke nove elemente koje će oni najmaštovitiji vješto pretočiti u zanimljive vlastite kreacije koje će zablistati u domovima. Budući da je u pitanju cvijeće koje nikada neće uvenuti, odličan je način na koji možete unijeti dašak prirode u svoj dom.

Ako je i vama ova kolekcija zapela za oko, na službenoj Lego stranici možete pronaći nešto i po vašem ukusu.

Foto: LEGO

Učitati još
Zatvori