Uljepšajte dom prekrasnom LEGO orhidejom

Uljepšajte dom prekrasnom LEGO orhidejom

Baš kao živa orhideja, LEGO set sastoji se od bijelih i ružičastih cvjetova, pet listova i dva zračna korijena smještena u svijetloplavoj vazi. Ima 608 kockica, a kada se složi visok je 39 cm, širok 30 cm i dubok 24 cm. Kreativni graditelji također mogu samostalno aranžirati raspored cvjetova kako bi imali orhideju po vlastitom ukusu.

Danska kompanija iz godine u godine fanove diljem svijeta oduševljava svojim kreativnim kolekcijama. Ništa manje očaravajuće ne djeluje niti ovaj set. Ako volite biljke, sigurno će vam se svidjeti ovaj novi dodatak Botanical Collection setovima popularnih kockica.

„Dizajn ovog seta nadahnut je živom orhidejom koju smo imali u uredu za vrijeme cijelog procesa kako bismo pratili mijenjanje cvjetova i biljke kroz godišnja doba“, kaže Michael Psiaki, Lead Designer u LEGO grupaciji. „Izazov kod osmišljavanja ovog seta bilo je stvaranje cilindrične posude od LEGO kockica koja bi bila zabavna za slaganje, a kasnije lijepa za gledanje.“

U siječnju 2021., kreator LEGO-a izdao je set od 10.280 buketa cvijeća kao dio veće Botaničke zbirke, koji se sastojao od ukupno 756 komada i sadržavao dijelove temeljene na pravom cvijeću. Na društvenim mrežama mogli smo vidjeti da su poslužili kao inspiracija za brojne poklone za Valentinovo.

Odvojite vrijeme za sastavljanje svih detalja bijelih i ružičastih cvjetova te plave posude. Prava orhideja nadahnuće je za elegantni model sa 6 cvjetova i 2 tek procvjetala pupa. Uživajte u opuštajućem slaganju, a onda se posvetite stabljikama koje možete prilagoditi i sastavite savršen ukras za svoj prostor.

Uz ovaj LEGO set dobit ćete biljku koju ne morate zalijevati, brinuti se o količini svjetla i ostalim faktorima. Jednom kada ju sastavite, postavite ju na odgovarajuće mjesto i uživajte u dekoraciji koja će oplemeniti vašu prostoriju. Ovu orhideju možete pronaći u svim LEGO trgovinama i na službenoj stranici lstore.hr.

Foto: LEGO

Učitati još
Zatvori