Lego cvjetni buket koji izgleda kao da je napravljen od pravog cvijeća

Lego cvjetni buket koji izgleda kao da je
napravljen od pravog cvijeća

Lego set cvjetni buket

Lego kocke mnogima su najljepša uspomena iz djetinjstva, no popularni legići nisu samo dječje igračke već i ozbiljni kolekcionarski primjerci s kojima se igraju i odrasli. Lego već godinama lansira setove za najveće entuzijaste koji pružaju užitak slaganja, a ujedno su i lijepi dekorativni dodaci interijeru. Teme su bile mnogobrojne, od najpoznatijih svjetskih građevina, preko filmskih priča, do automobila i drugih jurilica za ovisnike o adrenalinu.

Lego cvjetni buket je već rasprodan

Sada su lansirali jedan set koji je postao instant hit. Radi se o cvjetnom setu koji se sastoji od 756 kockica koje u konačnici tvore prekrasan buket, koji na stolu izgleda poput pravog. Publika se toliko oduševila da je cvjetni set rasprodan u trenu, a osim njega Lego je u kolekciji nazvanoj Botanical Garden predstavio i bonsai drvce koje je također odmah rasprodano.

Lego set cvjetni buket

Kolekcija Botanical Garden kreirana je specifično za odrasle, kao jedan od načina opuštanja i minimiziranja razine stresa s kojom se često susrećemo. Poput bojanki za odrasle i ovaj je set zamišljen za otpuštanje negativne energije, fokus na nešto kreativno i lijepo te u konačnici osjećaj uspjeha i postignuća kada se slaganje završi. Osim toga, većina dijelova je izrađena od reciklirane šećerne trske što daje eco-friendly dimenziju setu.

Lego set cvjetni buket

Ideja je da se po završetku slaganja seta buket izloži u obliku trajnog dekora, a kao što vidite na fotografijama cvijeće izgleda vrlo uvjerljivo. Oni koji su ga se uspjeli dočepati su ostavili vrlo pozitivne ocjene, a ako je i vama set zapeo za oko, na službenoj Lego stranici možete ostaviti mail adresu i dobiti obavijest kada će ovaj cvjetni buket opet biti u prodaji.

Lego set cvjetni buket
Lego set cvjetni buket
Lego set cvjetni buket

Foto: Lego

Učitati još
Zatvori