Kuglice punjene ginom ili whiskeyem i ovih blagdana su hit, evo gdje ih možete nabaviti
Kuglice punjene ginom ili whiskeyem i ovih blagdana su hit, evo gdje ih možete nabaviti

Kuglice punjene ginom ili whiskeyem i ovih blagdana su hit, evo gdje ih možete nabaviti

Popularan trend ukrašavanja prostora i najava za hit božićne ukrase su kuglice napunjene omiljenim alkoholnim pićem – ginom. Sve više online trgovina u svoju ponudu božićnih ukrasa uvrstilo je kuglice ukrašene svilenim, profinjenim vrpcama. Ove privlačne kuglice se izrađuju od specijalno obrađene plastike koja ne utječe na alkohol i neće se slomiti ako sklizne s grane.

Izvrsna ideja za poklon

Primamljivost prozirne tekućine unutar ovih kuglica sve je zanimljivija kupcima iz cijelog svijeta. Budući da je matična zemlja gina upravo Ujedinjeno Kraljevstvo, s tog mjesta započeo je i hit ukrašavanja interijera i božićnih jelki kuglicama gina. Osim što izgledaju vrlo privlačno, ovi su ukrasi i praktični kada vam u dom za vrijeme blagdana krenu pristizati gosti. Uvijek ćete ih imati čime poslužiti, a i pritom ćete se svi zajedno dobro zabaviti. Ove su kuglice i izvrsna ideja za poklon koja će svakome izmamiti osmijeh.

Kuglice koje možete napuniti omiljenim pićem

Kuglice napunjene ginom najpopularnije su u vrijeme božićnih praznika, no sve su traženiji poklon i za rođendane, obljetnice i posebne prilike. No na tržištu se širi paleta ponude, stoga možete nabaviti i kuglice s whiskeyem, rumom itd. Poruka koja se prenosi ovim kuglicama je svevremenska i pozitivna, stoga ne čudi tolika pomama za ovim sjajnim malim ljepoticama koje uljepšavaju prostor i uveseljavaju ljude. U nastavku smo izdvojili nekoliko kuglica koje možete napuniti omiljenim pićem, a koje možete naručiti online.

Foto: The Lakes Distillery, Ebay, Gingle Bells, Etsy, Amazon

Učitati još
Zatvori