Gin snježna kugla bit će apsolutni hit ovog Božića

Gin snježna kugla bit će
apsolutni hit ovog Božića

Kada su se prije dvije-tri godine pojavile kuglice punjene ginom, odmah su postale pravi hit. Budući da je matična zemlja gina upravo Velika Britanija, s tog je mjesta započeo trend ukrašavanja interijera i božićnih jelki kuglicama gina. Od tada ih je sve više online trgovina uvrstilo u svoju ponudu božićnih ukrasa, a možete ih pronaći i kod nas, i to u trgovinama i webshopu hrvatskog brenda kofer.

Kuglice s ginom će nesumljivo biti popularne i ovih blagdana jer, osim što izgledaju vrlo privlačno, ovi su ukrasi i praktični kada vam u dom za vrijeme blagdana krenu pristizati gosti. Iz Velike Britanije sada nam stiže još jedan super proizvod za koji predviđamo da će biti apsolutni hit, a to je gin snježna kugla.

Snježna kugla koju želimo ovih blagdana

Gin snježna kugla je proizvod koji želimo ovih blagdana. Njeno divno pakiranje i dizajn osvajaju na prvu, a čekajte tek da čujete što se sve u njoj nalazi.

Vrhunski talijanski staklari zaslužni su za dizajn i izgled boce u obliku kugle u kojoj se nalazi gin neodoljivog okusa medenjaka, naranči iz Seville i ostalih zimskih začina poput cimeta i klinčića. Da bi to bila prava snježna kugla, proizvođači su unutra ubacili jestive 23-karatne zlatne listiće koji lepršaju kad protresete bocu, a dnu boce ugrađena je LED lampica za dodatni doživljaj.

Ova gin snježna kugla dolazi u pakiranju od 70 cl, a upakirana je u lijepu, kutiju sa zimskim motivima i zlatnim tiskom. Radi se o proizvodu koji će u svaki dom unijeti blagdansku atmosferu i biti savršen poklon pod borom svakom obožavatelju ovog alkoholnog pića.

Gin snježnu kuglu možete naručiti putem ovog webshopa koji dostavlja u Hrvatsku po cijeni od 190 kn. Trenutno je rasprodana, ali stoji obavijest da će se ubrzo vratiti u ponudu.

Foto: Instagram, Firebox

Učitati još
Zatvori