Hladni dani pred nama idealni su za umotavanje u vunene jumbo dekice

Hladni dani pred nama idealni su za
umotavanje u vunene jumbo dekice

Vuna je oduvijek dobro poznata kao materijal kojeg obožavamo u kojem god obliku da dolazi. Bilo da je riječ o kaputima, šalovima, kapama i džemperima u svakom ormaru naći će se nešto od ovog iznimno cijenjenog materijala. Posljednjih godina apsolutni su hit vunene jumbo dekice koje su svojom veličinom dovoljne da pokriju cijelu obitelj na kauču. Izdvojili smo tri brenda koja jednostavno obožavamo i s čijim ćemo se dekama grijati u hladnim danima koji nam dolaze.

Woolnia

Ove predimenzionirane vunene dekice srpskog brenda Woolnia već su godinama sastavni dio mnogih dnevnih boravaka. Izgledaju kao jedna velika debela vesta ili šal u kojoj s lakoćom možemo nestati. Izrađeni od stopostotne merino vune, reguliraju temperaturu što znači da vam ispod ovih dekica nikad neće biti prehladno ili prevruće nego baš – taman. Uz to, ne pika i dopušta koži da diše.

Sleepy

Ovaj slovenski brend jumbo dekica svojom kvalitetom i predivnim pastelnim bojama osvojit će vas na prvu. Dekice su idealne za pokrivanje na kauču, kao savršen grijač poslužit će u friškim jesenskim danima na vašem balkonu dok pijete prvu jutarnju kavu, a savršeno će i izgledati i ako ih koristite kao prekrivače na vašim foteljama.

Wool Essentials

Svoje primjerke vunenih dekica možete pronaći i kod brenda Wool Essentials. Različiti podmetači, prekrivači i dekice savršeno će se uklopiti u vaš dom i bez problema ćete od njega napraviti malu cozy oazu idealnu za uživanje u hladnim danima.

Foto: Instagram

Preporuka

Zatvori