Zamotajte se u oversized dekice

Kad se temperature rapidno počinju spuštati i kiše padati, definitivno smo najsretniji zamotani u toplu dekicu. Prije godinu-dvije novi je trend poharao dizajn scenu – predimenzionirane pletene deke koje su oduševile apsolutno sve.

Zbog toga oversized dekice ne pokazuje znakove stajanja, štoviše sve je više brendova koji počinju kreirati svoje modele. Jedan od njih je i srpski Woolnia, o kojem smo svojevremeno pisali.

Izgleda odlično kao dekorativan komad, a uz to je i funkcionalan jer se izrađuje od mekane vune koja vas štiti od hladnoće. Doslovno ćete poželjeti nestati u njima i tako prespavati zimu.

Obožavaju ih i odrasli i klinci, vrlo su upečatljive samo nonšalantno prebačene preko naslona sofe ili u funkciji ukrasne deke u spavaćoj sobi. Ali teško ćete odoljeti da se s njom ne zamotate jednom kad se odlučite opuštati u svom domu.

Donosimo malo inspiracije za uređenje doma, a ako ste u potrazi baš za ovakvom dekicom pronjuškajte malo stranicu Etsy i možda pronađete nešto što bi mogli naručiti. Također, na stranici Loopy Mango možete pronaći cijeli set za pletenje ‘chunky knit’ dekice koji možete naručiti u Hrvatsku.

Foto: Instagram

0