Ovaj high street detalj se iznova pojavljuje u najljepšim Insta domovima

Ovaj high street detalj se iznova pojavljuje
u najljepšim Insta domovima

Oni koji već početkom 2021. nisu bili opsjednuti raznim detaljima za dom, dosad su to već definitivno postali. Posljednje dvije godine neizmjerno mnogo vremena provodimo u našim domovima i to je neke od nas pretvorilo u ponosne fanatike uređenja interijera. No, bez obzira na to što bismo ponekad željeli u potpunosti preobraziti svoje domove, često smo ograničeni veličinom prostora, vremenom, ali i budžetom. Međutim, ne morate nužno posegnuti za kistom ili ulagati u skupi namještaj kako biste svoj dom učinili malo ljepšim i drugačijim.

Ponekad i najmanje stvari imaju moć potpuno promijeniti perspektivu i donijeti vam onaj feel-good osjećaj. To se zasigurno može reći i za ovaj trendi detalj za dom kojeg se mnogi ne mogu zasititi. Ako provodite barem malo vremena na Instagramu, sigurno ste mogli primijetiti taj jedan upečatljivi komad koji se stalno pojavljuje u nekim od najljepših Insta domova – Arket deka.

Trendi Arket deka od 100% vune nije samo lijepa, nego će vas i grijati cijelu zimu

Obožavatelji minimalističkog stila već znaju da se Arket može pohvaliti promišljenim detaljima za uređenje interijera. Među njima se nalaze elegantne vaze, tanjuri, stakleno posuđe, kao i tekstil. Međutim, među svima njima najviše se istaknula deka sa stiliziranim motivom lišća, koja dolazi u nizu različitih boja. Motiv deke osmislila je švedska umjetnica i ilustratorica Linnéa Andersson, a ekskluzivno za Arket ih je kreirala švedska tvornica vune Klippan Yllefabrik.

Ova deka zapela je za oko mnogim ljubiteljima uređenja interijera otkad je stigla na tržište. Izazvala je toliko oduševljenje da iz Arketa kažu da je postala neočekivani bestseller. Naime, ona se rasprodala više puta nego što je itko mogao predvidjeti. Arket dekice dostupne su u čak 7 različitih boja koje možete naručiti ovdje, a evo kako izgledaju:

Bež boja je među najpopularnijima jer se besprijekorno uklapa u svačiji interijer. No, često se može vidjeti i upečatljiva plava boja, ali i pokoja u ‘it’ zelenoj kojoj je uistinu teško odoljeti. Bilo da volite moderan, tradicionalan ili nekonvenciolan stil, ova dekica naći će svoje mjesto u vašem prostoru. U nastavku možete vidjeti kako su ju mnogi već uklopili u svoj dom.

Učitati još
Zatvori