Ova deka svake sezone rasproda se brzinom svjetlosti – ponovno je dostupna
Ova deka svake sezone rasproda se brzinom svjetlosti – ponovno je dostupna

Ova deka svake sezone rasproda se brzinom
svjetlosti – ponovno je dostupna

Odbrojavamo zadnje dane kolovoza, i iako još uvijek službeno nije jesen, kiša i tmurno vrijeme koje nas je zahvatilo daju nam taj osjećaj. S dolaskom jeseni i hladnijih dana sve češće boravimo u zatvorenim prostorima. A moramo priznati da nema nam boljeg osjećaja od onog kada nakon dugog i napornog dana dođemo kući, ušuškamo se pod dekicu i uz šalicu omiljenog napitka gledamo omiljene serije i filmove.

No kako bismo u potpunosti uživali u ugodnosti svog doma, za to nam je potrebna ugodna deka. Mekane i tople deke osim što su udobne i praktične, savršen su dodatak svakom interijeru i pomoću njih stvaramo pravu cozy atmosferu.

Trendi deka koja je osvojila društvene mreže

Postoji zaista pregršt brendova koji u svojoj ponudi imaju širok izbor vunenih deka pomoću kojih možete stvoriti ugodnu i toplu atmosferu. Ipak, Arket svake godine u svojoj ponudi ima one trendi dekice koje viđamo na društvenim mrežama. Upravo jedna takva, koja se uvijek rasproda, ponovno je dostupna za narudžbu. Ponekad i najmanje stvari imaju moć potpuno promijeniti perspektivu i donijeti vam onaj feel-good osjećaj. To se zasigurno može reći i za ovaj trendi detalj za dom kojeg se mnogi ne mogu zasititi.

Arket deka od 100% vune – spoj topline i stylish detalja

Obožavatelji minimalističkog stila već znaju da Arket u svojoj ponudi ima promišljene i trendi detalje za uređenje interijera. Međutim, među svima njima najviše se istaknula deka sa stiliziranim motivom lišća, koja dolazi u različitim bojama. Motiv deke osmislila je švedska umjetnica i ilustratorica Linnéa Andersson, a ekskluzivno za Arket ih je kreirala švedska tvornica vune Klippan Yllefabrik.

Ova deka zapela je za oko mnogim ljubiteljima uređenja interijera otkad je stigla na tržište, pa i nama. Naime, rasprodala se više puta nego što je itko mogao predvidjeti. No osim ovih deka svoju su ponudu upotpunili i novim modelima. Favorite izdvajamo u nastavku, a cijelu kolekciju možete pronaći ovdje.

Arket deka
Arket deka
Arket deka
Arket deka
Arket deka
Arket deka
Arket deka
Arket deka
Arket deka
Učitati još
Zatvori