Srpski brend predimenzioniranih pletenih dekica

woolnia3

Iako je još kalendarski ljeto već nas znaju iznenaditi niske temperature, a i jesen je sve bliža što znači puno kiše i puno boravljenja na kauču ispod dekice. Poseban je gušt ta dekica koja pruža osjećaj ugode, zaštite i topline dok gledamo neki dobar film ili smo zaspali nakon popodnevnog ručka pa ih i odabiremo da budu mekane i lijepe, da se uklapaju u prostor i da ih s lakoćom prebacimo preko sebe po potrebi.

woolnia7

Zanimljiv trend počeli smo primjećivati još prošle zime – predimenzionirane vunene dekice koje izgledaju kao jedna velika debela vesta ili šal u kojoj s lakoćom možemo nestati. Ove pletene deke izrađuje i mali srpski brend Woolnia od 100% merino vune koja garantira da će uvijek biti mekana i ugodna. Također, merino vuna efektivno regulira temperaturu što znači da vam ispod ovih dekica nikad neće biti prehladno ili prevruće nego baš – taman. Uz to, ne pika i dopušta koži da diše.

woolnia9

woolnia8

Jednako tako biti će upečatljiv i fotogeničan detalj u prostoru – izrađena u tamnosivoj, bijeloj, roza ili žutoj boji, između ostalih. Woolnia na isti način izrađuje i pletene šalove, a sve možete razgledati na njihovoj stranici Woolnia.com.

woolnia4

woolnia6

woolnia5

woolnia1

woolnia2

Foto: @woolnia.

0