Stvorite blagdanski ugođaj u svom domu s COCO maison dekoracijama

Namještaj osmišljen, dizajniran i proizveden u Primi dostupan je u maloprodajnoj mreži od 58 salona diljem Hrvatske. Prima je ove godine svoju ponudu namještaja obogatila nizozemskim dekorativnim asortimanom COCO maison.

Atraktivan dizajn rasvjetnih tijela, zidnih ukrasa, različitih vaza i dekorativnih predmeta te malog komadnog namještaja zaokupit će pažnju ljubitelja lijepih i modernih dodataka za dom. Efektnim detaljima može se utjecati na cjelokupni stil uređenja interijera i potpuno promijeniti atmosferu u životnom prostoru.

COCO maison dekoracije za ljepši Božić

Odabirom dekoracija u zelenim i crvenim nijansama sa zlatnim detaljima te rasvjete koja će stvoriti ljepši i ugodniji ambijent, unesite božićnu čaroliju u svoj dom. Dekorativni asortiman COCO maison iz Prime svojom širokom paletom proizvoda nudi i mnoštvo ideja za prekrasne božićne poklone za vaše najdraže. Naime, spomenuta kolekcija obuhvaća različite dekoracije za dom, zidne dekoracije, ukrasne jastučiće, rasvjetu, tepihe te mali komadni namještaj. Inspirirajte se COCO maison dekoracijama i oduševite šarmantnim božićnim darovima!

COCO maison asortiman ekskluzivno je dostupan u Prima salonima Westgate, Velika Gorica, Sesvete, Kajzerica, Jankomir, Bjelovar, Varaždin, Dubrovnik, Pula, Split i Osijek uz uštedu od 25% do 11. prosinca. 

Više o COCO maisonu pronađite na www.prima-namjestaj.hr i uživajte u blagdanskom ugođaju i darivanju.

Foto: PR

0