Predstavljamo vam COCO maison dekoracije za dom

U Prima salonima, uz vrhunski namještaj, ekskluzivno je dostupan i COCO maison – nizozemski brend dekoracija za dom.

Namještaj u Prima salonima je osmišljen, dizajniran i proizveden u Primi, a iz kompanije su željeli svojim kupcima, uz namještaj za opremanje svih prostorija doma, omogućiti da u Primi opreme svoj dom do najsitnijeg detalja pa je tako njihova ponuda obogaćena dekorativnim asortimanom COCO maison.

COCO maison kolekcija

Ovaj asortiman jedan je od brendova prestižne tvrtke u industriji namještaja, nizozemske Habufe. Kolekciju ovih dodataka za dom kreira tim nizozemskih dizajnera koji prate trendove tržišta i uvijek iznenađuju novitetima i modernim dizajnom. COCO dekoracije savršeno odgovaraju Priminoj premium kolekciji namještaja koja se ističe funkcionalnošću, suvremenim dizajnom i pažljivo odabranim kombinacijama materijala.

Kolekcija COCO maison obuhvaća nekoliko segmenata za uređenje – dekoracije za dom, zidne dekoracije, ukrasne jastučiće, rasvjetu, tepihe te mali komadni namještaj. Prati najnovije trendove dizajna interijera te nudi bogatu lepezu atraktivnih i modernih dekorativnih predmeta, a stilovima, bojama i teksturama podijeljen je u nekoliko tema nudeći za svakoga ponešto – od prirodnih, zemljanih tonova, preko skandinavskog dizajna i luksuznih dekoracija, sve do boho stila.

Primina maloprodajna mreža trenutno ima 58 salona diljem Hrvatske. Želja im je da, osim namještaja, kupci u Prima salonima odaberu i sve popratne dodatke koji dom čine toplim i ugodnim. COCO maison je ekskluzivno dostupan u salonima u Westgateu, Velikoj Gorici, Sesvetama, na Kajzerici, Jankomiru te u Bjelovaru, Varaždinu i Dubrovniku.

COCO maison kolekcije dekoracija su prikladne za sve interijere, uključujući poslovne prostore svih namjena, urede, ordinacije i slične funkcije. COCO maison prati najnovije trendove dizajna interijera te nudi bogatu lepezu atraktivnih i modernih dekorativnih predmeta.

Uključite COCO maison u svoju ponudu uz posebne pogodnosti. Javite se na coco.maison@prima-namjestaj.hr, a osoblje Prime će vam s radošću prezentirati prekrasnu COCO maison kolekciju i pogodnosti koje vas očekuju.

19. i 20. listopada posjetite Primu na Danima Orisa u Lisinskom gdje će predstaviti i dio COCO maison asortimana. Više o COCO maisonu saznajte na linku.

Foto: Prima

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori