Kuglice punjene ginom bit će hit i ovih blagdana, a evo gdje ih nabaviti kod nas

Popularan trend božićnih ukrasa

Popularan trend ukrašavanja prostora i najava za hit božićne ukrase su kuglice napunjene omiljenim alkoholnim pićem trendsetera – ginom. Sve više i više online trgovina u svoju ponudu božićnih ukrasa uvrstilo je kuglice ukrašene svilenim, profinjenim vrpcama. Ove privlačne kuglice se izrađuju od specijalno obrađene plastike koja ne utječe na alkohol i neće se slomiti ako sklizne s grane.

Primamljivost prozirne tekućine unutar ovih kuglica sve je zanimljivija kupcima iz cijelog svijeta. Budući da je matična zemlja gina upravo Ujedinjeno Kraljevstvo, s tog mjesta započeo je i hit ukrašavanja interijera i božićnih jelki kuglicama gina. Osim što izgledaju vrlo privlačno, ovi su ukrasi i praktični kada vam u dom za vrijeme blagdana krenu pristizati gosti. Uvijek ćete ih imati čime poslužiti, a i pritom ćete se svi zajedno dobro zabaviti. Ove su kuglice i izvrsna ideja za poklon koja će svakome izmamiti osmijeh.

Najpoznatije vrste gina kojima možete ukrasiti svoje drvce su Sloe Gin, Lakes Gin i Damson Gin, a njihov se postotak alkohola kreće od 25% do 43,7%. Prošle sezone božićnih praznika kuglice gina ostvarile su rekordnu vrijednost nakon što su potrošači kupili ekvivalent boce za svaku odraslu osobu u Ujedinjenom Kraljevstvu. Odnosno, Britanci su prošle godine kupili 51 milijun boca gina, a prodaja je porasla za 104 milijuna dolara u vrijeme Božića 2017. u usporedbi s godinom ranije.

Kuglice napunjene ginom najpopularnije su u vrijeme božićnih praznika, no sve su traženiji poklon i za rođendane, obljetnice pa čak i za Majčin dan. No, na tržištu se širi paleta ponude stoga možete nabaviti i kuglice s whiskeyem, rumom itd. Poruka koja se prenosi ovim kuglicama je svevremenska i pozitivna, stoga ne čudi tolika pomama za ovim sjajnim malim ljepoticama koje uljepšavaju prostor i uveseljavaju ljude.

Gin kuglice s potpisom hrvatskog brenda

Kod nas ovaj hit božićni ukras možete pronaći u trgovinama i webshopu brenda kofer. Njihove kofer. kuglice kriju mini bočice gina te začine koji su idealan dodatak svakom gin toniku. Ove godine u ponudi se nalaze čak dvije gin kuglice – mini bočice škotskog Hendrick’s te hrvatskog Old Pilot’s gina upotpunjene su sa sedam različitih vrsta začina kao što su crveni papar, cvijet hibiskusa, dehidrirana naranča… Novitet koji krasi ovogodišnje izdanje kuglica je i pupoljak žute ruže koji ne samo da atraktivno izgleda, već i gin toniku daje cvjetno-slatkasti okus.

Foto: Instagram, The Lakes Distillery, kofer.

2