Doniran sav namještaj iz Probne kuće IKEA

Doniran sav namještaj iz Probne kuće IKEA

IKEA probna kuća

Privremena Probna kuća IKEA u centru Zagreba zatvorila je svoja vrata, a tvrtka IKEA Hrvatska sav je namještaj iz pop up izložbenog prostora vrijedan 250 tisuća kuna donirala dvjema udrugama.

Radi se o udrugama Nova budućnost, za opremanje 6 kuća u kojima brinu o djeci bez roditeljske skrbi, a čija je specifičnost zbrinjavanje braće i sestara bez njihovog razdvajanja te Ženska pomoć sada za opremanje Prihvatnog centra za žene i djecu žrtve obiteljskog nasilja.

IKEA probna kuća

Probna kuća IKEA u samome srcu Zagreba otvorena je krajem listopada u Ilici na križanju s Frankopanskom. Tijekom nešto više od dva mjeseca rada inspirirala je gotovo 60 tisuća posjetitelja svojim rješenjima za bolji svakodnevni život kod kuće, a u 58 radnih dana organizirano je i gotovo 50 raznih aktivnosti i radionica za djecu i odrasle.

Najtraženije radionice u Probnoj kući bile su one s članicama Udruge Kamensko. Jednako velik interes izazvao je tečaj osnova švedskog jezika, a Probna kuća bila je i domaćinom partija iznenađenja koji je putem Facebooka osvojila kuma koja je kasnila 16 godina s organizacijom svadbene proslave. Održane su i brojne radionice za djecu, kao i predstavljanje poslovnih rezultata tvrtke IKEA Hrvatska u poslovnoj godini 2016. na kojem je najavljeno i otvaranje pick-up pointa u Splitu tijekom ove godine.

Foto: promo

Učitati još
Zatvori