Pop up IKEA showroom stigao u Ilicu

Ikea 1

Svi ljubitelji IKEA namještaja, rješenja za prostor i pametnog skandinavskog dizajna doći će na svoje ove zime jer se na križanju Ilice i Frankopanske ulice u Zagrebu otvorio pop up showroom! To je prostor gdje će na 500 četvornih metara svi posjetitelji moći, osim po inspiraciju za uređenje prostora, doći naučiti nešto novo i korisno.

Razne aktivacije, programi i radionice održavat će se u showroomu, za djecu i odrasle, a zanimljivost je svakako i to što će za posjetitelje biti organizirana radionica učenja švedskog jezika.

Ikea 2

IKEA Showroom bit će otvoren do kraja prosinca tako da predviđamo da će biti jedan od posjećenijih izložbenih prostora, pogotovo u potrazi za savršenim blagdanskim poklonom. Posjetite ga, i prije same kupnje u IKEA prodajnom centru, isprobajte sve novitete koje IKEA donosi ove sezone.

Detaljan pregled svih aktivnosti u Probnoj kući moći će se od utorka 25. listopada, pratiti na web stranici vizijadoma/probna_kuća, a do tada pratite službenu ili Facebook IKEA stranicu.

Komentari