Kako je zelena IKEA fotelja postala viralna i preplavila društvene mreže
Kako je zelena IKEA fotelja postala viralna i preplavila društvene mreže

Kako je zelena IKEA fotelja postala viralna
i preplavila društvene mreže

Ako ste u ovoj godini željeli unijeti malo boje u svoj životni prostor – ovo je znak.

Tijekom praznika smo malo više vremena provodili na društvenim mrežama, a jedna od stvari koja nam je privukla pažnju definitivno je jarkozelena, mekana i okretna Ikea fotelja od samta. Ovo je jedan od onih komada namještaja koji gdje god da ga stavite instant postaje centralni komad i glavna zvijezda prostora u koji je pozicionirana.

Zelena boja u interijerima

Nedavno smo pisali kako će avokado zelena boja vladati interijerima ove godine, a sada smo se odlučili za nešto malo intenzivniju i vibrantniju inačicu. Jarkozelena rotirajuća Ikea fotelja osvojila je naša srca na prvi pogled, kako dizajnom tako i praktičnošću.

Sastoji se od više dijelova, kao i svaki IKEA komad, a u videu ispod vidjet ćete da se vrlo lako i brzo sklapa. Samo postolje podsjeća nas na vintage komade namještaja koji su bili popularni sedamdesetih i osamdesetih godina, tako da će bez sumnje unijeti malo retro estetike u vaš dom.

Intenzivna boja donosi vedrinu, a ako su vam stan ili kuća oplemenjeni biljkama, ova fotelja savršeno će se uklopiti u prostor. Također, može biti super izbor za dječju sobu ili možda čak i radni prostor ili ured, a vaši klijenti sigurno neće ostati ravnodušni na njenu boju, dizajn i udobnost.

Fotelja koja je osvojila društvene mreže

Riječ je o fotelji koja je inspirirana kultnim IKEA-inim komadom ‘Mila’ koji je lansiran 1967. godine. Prije više od pedeset godina tu je okretnu fotelju dizajnirao dizajner Gillis Lundgren, a ovoga puta došla je u nešto malo modernijem izdanju, ali s daškom vintage detalja. Fotelja dolazi u tri boje: vibrantno zelenoj, crnoj i bijeloj, a moramo priznati kako nam je upravo zelena najdraža.

Mi ovaj komad (za sada) nismo uspjeli pronaći na domaćim IKEA stranicama, a dostupna je u odabranim zemljama. Cijena u Europi joj je 199 €, a hoće li stići i kod nas –  javljamo uskoro!

Ikea fotelja
@alichuree

Članak preuzet sa Journal.rs.

Foto: Instagram / @interiorbytim / @alichuree / @ikea

Učitati još
Zatvori